Zelfklevende bamboevloeren voor doe-het-zelver

Zelfklevende bamboevloeren voor doe-het-zelver

Een duurzame Unibamboo vloer is een betaalbare houten vloer voor de doe-het-zelver. Deze zelfklevende bamboevloer combineert de positieve aspecten van een zachte vloer, zoals tapijt of vinyl, met de natuurlijke, warme uitstraling van een houten vloer. De zelfklevende onderkant van Unibamboo maakt deze vloer heel geschikt voor doe-het-zelvers.

MOSO zelfklevende bamboevloer   Moso zelfklevende bamboevloer

 

Nieuwe generatie bamboevloeren voor de doe-het-zelver

Bamboevloeren worden in toenemende mate gezien als een goed en duurzaam alternatief voor hardhouten vloeren. En nu is er ook een bamboeproduct dat dezelfde positieve eigenschappen heeft als tapijt of vinyl. Het is makkelijk te plaatsen, heeft een grote variatie aan kleuren en is laag geprijsd, zonder aan kwaliteit en uitstraling van een echte houten of bamboevloer in te boeten.

Unibamboo van MOSO is in eerste instantie ontwikkeld voor de consumentenmarkt, maar de vraag vanuit architecten voor projectinrichting neemt een grote vlucht. Door de flexibiliteit, beperkte dikte en het lage gewicht, is Unibamboo perfect voor plaatsing bovenop bestaande vloeren. Daarom is het een ideale vloer voor verbouwingen en renovatieprojecten. Daarnaast spreekt het brede kleurenpallet waarin Unibamboo beschikbaar is architecten en vormgevers aan. Bovendien valt zelfklevend Unibamboo in brandveiligheidsklasse Cfl-S1 (EN 13501-1), waardoor het mogelijk is het product toe te passen in professionele projecten zoals openbare gebouwen.

MOSO zelfklevende bamboevloer   MOSO zelfklevende bamboevloeren

Innovatieve zelfklevende vloer

De flexibele bamboevloer is uitgebreid met diverse kleuren en naast de planken, is er ook een Unibamboo tegel gekomen. De laatste ontwikkeling is een zelfklevende, vinyl backing. Hierdoor kunnen de Unibamboo planken (900x180x3 mm) en de tegels (500x500x3 mm) nog eenvoudiger worden geplaatst zonder lijm te gebruiken. Voor de thuisklusser een mooi en duurzaam alternatief voor vinyl, tapijt en laminaat.


Brochure over Zelfklevende bamboevloeren voor doe-het-zelver aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP