pinterest

WARP Systems

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

Producten Verkooppunten Brochures Ga naar de website

Weinig opbouwhoogte en toch vloerverwarming? Het kàn!

Ben je op zoek naar vloerverwarming voor een comfortabel warm huis, maar is er een beperkte opbouwhoogte beschikbaar? Dan hebben we voor jou dé oplossing gevonden. Het vloerverwarmingssysteem van WARP Systems heeft een opbouwhoogte van maar 15mm en kan daardoor op de bestaande vloer worden geplaatst zonder hakken en breken!

Het SpeeTile natbouw systeem

Bij het aanleggen van een vloerverwarming denk je aan hak- en breekwerk, frezen en een kapotte vloer. Met dit innovatieve vloerverwarmingssysteem is dit niet nodig, want deze kan op de bestaande vloer worden geplaatst en vervolgens worden afgegoten met vulmassa. De vloerverwarmingsbuizen van het SpeeTile natbouw systeem liggen direct onder het oppervlak en het systeem kan daardoor snel reageren op warmtevraag en warmteverandering waardoor het perfect is voor nachtverlaging. Een ander mooi voordeel van dit vloerverwarmingssysteem is de veelzijdigheid ervan. Het kan op verschillende soorten bestaande vloeren worden geplaatst, zelfs op stabiele houten vloeren.

Energiezuinig en beter voor het milieu

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om eerst een isolatielaag aan te brengen en daarop het vloerverwarmingssysteem te installeren. Door de nauwe afstand tussen de buizen van slechts 75mm kan de watertemperatuur extra laag worden ingesteld, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Bij gebruik van een warmtepomp resulteert dit zelfs direct in een rendementsverhoging. Zo draagt het systeem bij aan duurzaam wonen. 

Wil jij ook genieten van een warm, energiezuinig en comfortabel huis zonder ingrijpende verbouwingen? De dunne, energiezuinige systemen van WARP Systems leg je bovenop de ondervloer, zijn razendsnel warm en plaats je eenvoudig binnen 1 dag. Meer weten? Bezoek de website van WARP Systems voor meer informatie!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen