pinterest
WARP Systems vloerverwarming, ook voor verwarming in de muur of plafond

WARP Systems vloerverwarming, ook voor verwarming in de muur of plafond

Je hebt een prachtige vloer in huis, maar je wilt graag het verwarmingssysteem verduurzamen voor vloerverwarming, zonder de vloer open te breken. Daar heeft WARP Systems meerdere oplossingen voor bedacht. Het bedrijf heeft een laag opbouwsysteem vloerverwarming dat je op de ondervloer kunt installeren zonder de vloer open te breken. Een andere optie is om het systeem in de muur of het plafond te installeren. Het WARP Systeem kan zowel verwarmen als koelen mits deze gecombineerd wordt met een warmtepomp.

Dunste verwarmingssysteem

FotoWARP Systems vloerverwarming, ook voor verwarming in de muur of plafond

WARP Systems is begonnen met het ontwikkelen van de dunste, lichtste en het gebruiksvriendelijkste watergedragen vloerverwarmingssysteem van Nederland, SpeeTile. En met succes. Het systeem is inmiddels uitgegroeid tot een allesomvattende oplossing voor verwarming en koeling (in combinatie met een warmtepomp). Het kan worden gebruikt als hoofdverwarming en is geschikt voor elke kamer, kantoor, bedrijfshal en zelfs (woon)boten.

Past altijd

FotoWARP Systems vloerverwarming, ook voor verwarming in de muur of plafond

Het gepatenteerde klik-breek-schuifsysteem van SpeeTile past altijd, zelfs zonder te meten. Het kan op verschillende soorten ondervloeren worden geplaatst, waaronder stabiele houten vloeren. De SpeeTile 10 is het dunste verwarmingssysteem met een opbouwhoogte van slechts 15 mm en is perfect voor situaties met beperkte opbouwhoogte. SpeeTile 12 wordt gebruikt wanneer er meer opbouwhoogte beschikbaar is (vanaf 35 mm).

Wand- en plafondverwarming

FotoWARP Systems vloerverwarming, ook voor verwarming in de muur of plafond

Daarnaast is de SpeeTile uitermate geschikt als wand- of plafondverwarming. De matten waarin de verwarmingsbuizen worden geplaatst, kunnen gemakkelijk worden verwerkt in een stuclaag. De stuc kan eenvoudig door de matten worden gespoten en hecht goed aan de ondergrond. Na het uitharden fungeren de kunststof matten als wapening in het stucwerk, wat helpt bij het voorkomen van scheuren. Met de SpeeTrace warmtedetectiesticker is het mogelijk om in de wand of het plafond te boren zonder de buizen te beschadigen.

Duurzaam en energiezuinig

FotoWARP Systems vloerverwarming, ook voor verwarming in de muur of plafond

Lage temperatuur watergedragen vloer-, wand- en plafondverwarming zijn op lange termijn duurzaam en energiezuiniger dan radiatoren. In tegenstelling tot traditionele systemen die langzaam opwarmen en vaak constant aan moeten blijven, bereikt SpeeTile van WARP Systems snel de gewenste temperatuur. Het systeem is eenvoudig te regelen en biedt de mogelijkheid om nachtverlaging toe te passen. Dankzij de gelijkmatige en uitgebreide warmteverdeling bij lage temperaturen verbruikt het systeem aanzienlijk minder energie om een ruimte snel op te warmen. 

Meer weten over de producten van WARP? Vraag informatie aan en bezoek de website van WARP Systems.

WARP Systems

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

Informatie aanvragen bij WARP Systems

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen