pinterest

Disclaimer

Alle redactionele inhoud, zoals adviezen en instructies, is met de grootst mogelijke zorg en naar beste weten samengesteld. Bouwmedia kan echter niet garanderen dat de informatie volledig en accuraat is. Daarom aanvaardt Bouwmedia geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit handelingen en beslissingen gebaseerd op deze informatie.

Wij raden onze bezoekers aan om deze informatie niet als enige bron te gebruiken, maar hun eigen professionele kennis en ervaring toe te passen en de verstrekte informatie te verifiëren.

Bouwmedia heeft haar uiterste best gedaan om alle rechthebbenden van door ons gebruikt beeldmateriaal te achterhalen en te noemen in de bronvermelding. Het kan echter gebeuren dat er onjuiste informatie of onjuiste bronvermelding van de rechthebbende is geplaatst. 

Indien een persoon of bedrijf echter kan aantonen dat haar toestemming met betrekking tot door ons gebruikt beeldmateriaal vereist is, dan verzoeken wij deze z.s.m. contact met ons op te nemen.

Bouwmedia wijst elke aansprakelijkheid af voor door derden aangeleverd en gebruikt materiaal.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen