Altijd warme voeten

Sinds het ontstaan van de vloerverwarming zijn gebruikers ervan alleen nog maar lyrisch. Deze warmte is zo comfortabel! Om de keuze voor dit soort verwarming nog gemakkelijker te maken zet WARP Systems de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje. 

WARP Systems zet de belangrijkste voordelen van vloerverwarming op een rij #vloerverwarming #warpsystems #verwarmen #wonen

Hoge mate van comfort

Doordat de vloerverwarming over het hele vloeroppervlak is verdeeld, is er overal in de ruimte heerlijke stralingswarmte voelbaar. Hoe dichter de vloerverwarmingsbuizen bij elkaar liggen hoe gelijkmatiger de warmte is. Snelle conclusie: je hebt geen last meer van koude voeten en dat is vooral in de winter met tocht en kou erg prettig en comfortabel.

Besparen

Met een vloerverwarming kun je enorm besparen op de energiekosten. Vooral in vergelijking met radiatoren, maar ook met lage temperatuur-vloerverwarming, omdat de watertemperatuur lager ligt om de ruimte te verwarmen. Hoe dichter de vloerverwarming bij de afwerkvloer ligt, hoe sneller deze opwarmt. Zo is de warmte in een ruimte binnen 30-45 minuten al voelbaar. Dat scheelt, dan hoef je niet een uur van te voren de verwarming al aan te zetten.

Een vloerverwarming kun je zien als hoodverwarming, ook dit scheelt enorm in de kosten. Bovendien gaat het niet ten koste van de ruimte tegen de muur, wat betreft eventuele radiatoren en kun je je woonkamer zo inrichten als jij wilt.  

Bijkomende andere voordelen

De luchtkwaliteit en het binnenklimaat van je woning blijft gezonder en zuiverder met een vloerverwarming in tegenstelling tot radiatoren. Bij die laatste stijgt de warmte en komt later weer naar beneden. Het gevolg zijn stofnesten en dwarrelende stofdeeltjes. Een watergedragen vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte. Hierdoor komt de lucht niet in beweging en stijgt de warme lucht ook niet. Dat is beter voor de gezondheid, zeker voor mensen met stofallergie. Vloerverwarming vraagt niet om een onderhoudsbeurt. Je cv-ketel uiteraard wel. Een ander voordeel is dat je ook kunt koelen. Dan stroomt er in plaats van warm water koud water door de buizen.

Wil je meer weten over vloerverwarming of andere verwarmingssystemen zoals plafondverwarming en wandverwarming? Download hier de informatie brochure of vraag informatie aan en bezoek de website van warp-systems.nl

WARP Systems de complete oplossing voor verwarmen en koelen van vloeren, wanden en plafonds #WARPSystems #vloerverwarming #wandverwarming #plafondverwarming #verwarmen

WARP Systems

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

Informatie aanvragen bij WARP Systems

Informatie aanvragen bij WARP Systems

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen