pinterest
Geef je (thuis)werkplek een make-over!

Geef je (thuis)werkplek een make-over!

Een nieuwe kleur behang geeft een ruimte onmiddellijk een totaal andere look. Behang is een populaire keuze voor wandafwerking in het interieur, zowel thuis als op het kantoor. Subtiele texturen, gedurfde prints of felle kleuren: het kan tegenwoordig allemaal! 

Quality Interior Art is een ambachtelijk schildersbedrijf uit Emmeloord dat zich gespecialiseerd heeft in design wandafwerking, vloerafwerking en design behang. Daarnaast biedt het bedrijf ook akoestische plafonds, metaal- en betonlook voor keukenbladen en tafels, evenals schilderdiensten aan. Echt alles om een op maat gemaakt interieur te realiseren. Daarnaast werken zij nauw samen met stylisten, interieurbouwers en architecten en maken ze verassende interieurs.

Een bron van inspiratie

Quality Interior Art heeft een luxe kantoorpand een make-over mogen geven. De werkruimtes zijn nu een bron van inspiratie, sfeer en leven. De tafel is bewerkt met Liquid Metal voor een frisse look, en door het designbehang is de ruimte levendig en inspirerend. Perfect voor een productieve vergadering!

FotoGeef je (thuis)werkplek een make-over!Beeld: Quality Interior Art, Project: BONFIX B.V., Fotografie: Marcoterbeekfotografie 

Update je home-office

De mooie wandafwerking van Quality Interior Art is niet alleen weggelegd voor kantoorpanden; geef je thuiskantoor ook een nieuwe look! De kans is groot dat je hier veel tijd doorbrengt, des temeer reden om je eigen draai eraan te geven die helemaal past bij jouw stijl. Ga voor een speels, felgekleurd behang voor extra inspiratie en creativiteit, en voeg planten toe voor een gezellig sfeertje. Wist je dat planten je productiviteit kunnen verhogen? Perfect excuus om je kantoor om te toveren tot een heuse jungle!

FotoGeef je (thuis)werkplek een make-over!

Beeld: Quality Interior Art, Stylist: Ilse Kerkmeijer, Fotografie: Marcoterbeekfotografie 

Of ga je toch liever voor een rustige kleur, maar hou je wel van behang met een subtiele textuur? Dan is een krokodilpatroon op je muur meer jouw stijl. Dit designbehang van Quality Interior Art voegt een interessant element toe en geeft de werkplek een rustige maar luxe uitstraling. Natuurlijk helemaal diervriendelijk!

FotoGeef je (thuis)werkplek een make-over!

Beeld: Quality Interior Art, Stylist: TOZ Living & Giving

Heb je de smaak te pakken? Download hier het sfeerboek van Quality Interior Art, vol met inspiratie en voorbeelden!

Creëer een uitnodigende omgeving

De kantine kan natuurlijk niet achterblijven bij een sfeervol kantoor. De lunchpauze is de tijd om bij te kletsen met collega’s, en in een sfeervolle ruimte is dat net wat gezelliger! Dit bruine behang met speels patroon, in combinatie met zachte verlichting en planten geeft de ruimte een fijne, beschutte sfeer. Ook in je eigen keuken staat dit designbehang geweldig en geeft het de ruimte een interessant element.

FotoGeef je (thuis)werkplek een make-over!

Beeld: Quality Interior Art, Stylist: Ilse Kerkmeijer, 

De entree is in ieder pand een belangrijk onderdeel, het is tenslotte de eerste indruk die je de gast geeft. Zowel in je eigen huis, als in een kantoorpand of thuiskliniek. Maak een onvergetelijke eerste indruk met een betonlook wand! Met Quality Interior Art’s specialisme in wandafwerking zit je sowieso goed.

FotoGeef je (thuis)werkplek een make-over!

Beeld: Quality Interior Art, Fotografie: Marcoterbeekfotografie

Transformeer je werkplek tot een inspirerende omgeving waar creativiteit en productiviteit samenkomen. Met de vele mogelijkheden in wandafwerking en designbehang van Quality Interior Art geef je elke ruimte een unieke uitstraling die perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften. Geef je (thuis)werkplek vandaag nog een make-over en laat je omgeving voor je werken! 

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen