pinterest
Wanden met de wow-factor

Wanden met de wow-factor

Een luxe interieur creëer je met mooie wanden. Hiervoor zijn verschillende vormen van wanddecoratie mogelijk. Met het decoratief plaatmateriaal van DecoLegno voeg je de wow-factor toe in iedere gewenste ruimte. Door het consequent toepassen van hetzelfde plaatmateriaal, in dezelfde kleur op verschillende manieren zorg je voor rust en eenheid. Een luxe ‘look and feel’ die je vaak terugziet in een exclusief woonboek of een hotelkamer.

Luxe wandafwerking

Wandafwerking is een belangrijk element bij het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling in een ruimte. DecoLegno is gespecialiseerd in hoogwaardige wandafwerkingen die zowel innovatie als design omarmen. Hun assortiment omvat een rijke variëteit aan houtachtige decoratieve panelen die specifiek zijn ontworpen om interieurs te verfraaien. Of het nu gaat om moderne, minimalistische ruimtes of klassieke omgevingen, DecoLegno biedt een breed scala aan ontwerpen en texturen die aan verschillende woonstijlen voldoen.

FotoWanden met de wow-factor

Ontwerp Studio Zuyd, Realisatie Capaz Interieurbouw, Fotografie Denise Zwijnen.

Levensechte decors

De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Dankzij technologische innovaties kunnen levensechte decors en texturen gecreëerd worden, die in esthetisch opzicht gelijkwaardig zijn aan natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, beton, metallics, stof, leer en eigentijdse effen kleuren. Met de collectie van Cleaf creëer je kwalitatieve en stijlvolle interieurs en maatwerk meubelen.

Beleef luxe marmer

Met DecoLegno's Durasein® solid surface collectie wordt een wereld van unieke ontwerpmogelijkheden onthuld. Ontdek de scala aan kleuren en patronen die je zullen inspireren bij het scheppen van interieurconcepten die je nergens anders vindt. Deze collectie onderscheidt zich door prachtige dessins, marmerlooks en eigentijdse unikleuren. En oppervlakken met fijne of grovere deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels. Durasein® solid surface bestaat voor 2/3 uit natuurlijke mineralen en voor 1/3 uit hoogwaardige acrylharsen en pigmenten. Het eindresultaat is een uiterst stevig, naadloos vervormbaar, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam oppervlaktemateriaal.

FotoWanden met de wow-factor

Ontwerp Hans Kuijten, Fotografie Peter Baas.

Maatwerk interieurs

Een sfeervol en gastvrij interieur begint met een goede basis en voor ieder interieur is er dus een passend materiaal. Decoratief plaatmateriaal waarin je op zeer natuurgetrouwe wijze hout beleeft, is een esthetisch én functioneel alternatief. Naast de uitstraling van natuurlijk hout, is er ook decoratief plaatmateriaal dat de beleving geeft van elegant marmer, stijlvol leer, stoer beton of industrieel staal. Alle ingrediënten om de wow-factor aan jouw interieur toe te voegen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van decoratief plaatmateriaal? Bezoek dan de website van DecoLegno.

Header foto: Ontwerp Babbet interieur design, Realisatie Altivello Interiors.

DecoLegno

Passende materialen voor maatwerk interieurs

Informatie aanvragen bij DecoLegno

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen