DecoLegno

Passende materialen voor maatwerk interieurs

PASSENDE MATERIALEN VOOR MAATWERK INTERIEURS

Wandafwerking is bepalend voor de sfeer in iedere ruimte. De collectie decoratief plaatmateriaal van DecoLegno is geschikt voor wandafwerking maar ook voor andere maatwerk interieuroplossingen. De uiteenlopende decors en voelbare structuren in de collectie van het Italiaanse merk Cleaf zijn uniek, en hebben een hoge designwaarde. Ze geven de natuurlijke beleving van hout, marmer, beton, textiel, staal of leer. Voor ieder project is een passende oplossing in decorspaanplaat, HPL, MDF en bijpassend ABS-kantenband. 

DecoLegno is tevens exclusief distributeur van de solid surface collectie van Durasein®. Dit materiaal leent zich voor creatieve maatwerk concepten. Deze collectie onderscheidt zich met een aantal betoverende en spraakmakende dessins. Maar ook oppervlakken met fijne of grovere deeltjes, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. 

De HPL Specials collectie van DecoLegno is eigenzinnig. Uitgesproken decors variërend van natuurlijk hout in visgraat of plankmotief, steensoorten als terrazzo tot de look van verbrand houtskool. Maar ook eigentijdse unikleuren met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen.

Kortom, voor ieder interieurvraagstuk heeft DecoLegno een passend materiaal. 

Informatie aanvragen bij DecoLegno

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen