Vloeren & Wanden special

Is je interieur toe aan een metamorfose? Met een nieuwe vloer of een andere kleur op de wand krijgt elke ruimte een mooie upgrade. In het nieuwe UW Vloer & Wand magazine vind je alle populaire vloeren op een rij. In de fonkelnieuwe wanden special lees je alles over verf, behang, tegels en hout op de muur. Kleurexpert Marie-Gon vertelt je meer over de trendkleuren voor vloer en wand.

Een magazine bomvol tips, informatie en inspiratie voor maar € 5,95 (excl. verzendkosten). Online te bestellen in de shop

Het UW Vloer & Wand magazine is onderdeel van de serie glossy woonmagazines. Een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren, wanden en haarden.

In de woonmagazines vind je overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om jezelf uitgebreid te oriënteren, voordat je naar de winkel gaat. Je kunt het magazine los bestellen of in een voordelig pakket samen met Uw Keuken, Uw Badkamer en Uw haard.


Bouwmedia

Inspiratie door informatie

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen