pinterest
Vloeren & Wanden special

Vloeren & Wanden special

Is je interieur toe aan een metamorfose? Met een nieuwe vloer of een andere kleur op de wand krijgt elke ruimte een mooie upgrade. In het nieuwe UW Vloer & Wand magazine vind je alle populaire vloeren op een rij. In de fonkelnieuwe wanden special lees je alles over verf, behang, tegels en hout op de muur. De specialisten van interieurdesignstudio BOU Living geven je tips en adviezen voor een 'wow effect' die je kunt toepassen in je eigen huis. Kortom, een magazine bomvol tips, informatie en inspiratie voor maar € 5,95 (excl. verzendkosten). Online te bestellen in de shop

Welke vloer past bij jou?

Een vloer kiezen kan lastig zijn. Want, welke vloer past het best bij jouw huishouden en je interieurstijl. Populaire vloeren zijn gietvloeren, kunststof, tegels en hout. In het UW Vloer & Wand magazine worden alle mogelijkheden onder de loep genomen en krijg je tips die je helpen om uiteindelijk een beslissing te nemen. Overleg vooral ook met een vloerspecialist om te bepalen welke vloer bij jouw specifieke behoeften en smaak past.

Muurbekleding

Je wanden vormen een volwaardig onderdeel van het interieur. En die kun je behangen, verven, omtoveren tot een kastenwand, bedekken met panelen of je kiest voor een combinatie van vloer en wand. Met tegels op de wand kun je alle kanten op. Ze zijn er in kleine formaten, mozaïek, XXL en alles daar tussenin. Zo maak je je eigen kleurrijke statement of kies je voor een sobere uitstraling. Behang is een trendy muurbekleding met veel verschillende stijlen. Ze geven elke kamer zijn eigen karakter. Met wandpanelen zorg je voor een warme uitstraling en creëer je in één keer de sfeer die je beoogt. Met een lik verf op de muur kun je een kamer telkens een andere sfeer geven. 

FotoVloeren & Wanden special

Foto - Quality Interior Art

Een goede akoestiek in huis kan het verschil maken tussen een kamer die rustgevend en comfortabel is en een ruimte die hol klinkt. Gelukkig zijn er verschillende vrij eenvoudige en stijlvolle manieren om de galm in huis aan te pakken. Denk aan gordijnen, karpetten, akoestische wandpanelen en ruimteverdelers. In de wandenspecial van het magazine lees je alles over de mogelijkheden. 

Inspiratie

Het UW Vloer & Wand magazine is onderdeel van de serie glossy woonmagazines. Een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of aan de slag wil met het interieur. In de magazines vind je overzichtelijke keuzemogelijkheden, productinformatie en praktische tips bij een verbouwing van elke ruimte in een woning. Een onmisbare bron om jezelf uitgebreid te oriënteren, voordat je naar de winkel gaat. Je kunt het magazine los bestellen of in een voordelig pakket samen met Uw Keuken, Uw Badkamer en Uw haard.

Bouwmedia

Inspiratie door informatie

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen