pinterest
Stijlvol Penthouse in Geertruidenberg: de perfecte interieur upgrade

Stijlvol Penthouse in Geertruidenberg: de perfecte interieur upgrade

Ben je toe aan verandering in je huis? Misschien wel een totale make-over? Droom je van een plek die aanvoelt als een luxe hotel? Waar elke kamer een eigen vibe heeft? Dan is het misschien tijd om een statement te maken in je interieur. De bewoners van dit penthouse in Geertruidenberg durfden het aan om van de muren echte eyecatchers te maken en zo een uniek interieur te creëren. 

Hulp van een professional

We zien allemaal die prachtige plaatjes in woonmagazines en op Pinterest, maar zelf het interieur van je dromen realiseren, is soms een uitdaging. Het vergt moed, durf en een frisse blik. Daarom wordt vaak aangeraden om er een buitenstaander bij te halen. Iemand die je kan laten zien dat die ogenschijnlijk saaie muur eigenlijk de ster van de show kan zijn. Een interieurstylist is hierbij een uitkomst! Laat je verrassen door een moodboard en een kleurenplan, zoals de bewoners van dit penthouse, waarbij het eindresultaat verbluffend was.

FotoStijlvol Penthouse in Geertruidenberg: de perfecte interieur upgradeVerbluffende resultaten

De bewoners riepen de hulp in van stylist Irma van BoostRestyling. In samenwerking met de specialisten van Quality Interior Art (QIA) is een sfeer neergezet waarin licht, ruimte en smaakvolle details samenkomen met een uniek resultaat. Met een slim kleurenplan is niet alleen eenheid gecreëerd, maar ook een tijdloos mooi interieur.

FotoStijlvol Penthouse in Geertruidenberg: de perfecte interieur upgradeIn de keuken is gekozen voor de bijzondere roestwand Oxida (Merk: Rivedil, Rust Paint Effect: Oxyda on Paquebot), waardoor de industriële keuken een originele en kleurrijke uitstraling krijgt. 

FotoStijlvol Penthouse in Geertruidenberg: de perfecte interieur upgrade

De keuken straalt moderne elegantie uit dankzij een strakke afwerking en een keukenombouw in bijpassende kleur. De handgemaakte ombouw van de keuken, vakkundig geschilderd door QIA, voegt een uniek en ambachtelijk element toe.

Een ruimte om te genieten

FotoStijlvol Penthouse in Geertruidenberg: de perfecte interieur upgrade

In de woonkamer komt een magische 3D-beleving tot leven door behang met een fresco van een fabriekshal (merk Affreschi & Affreschie: Fresco behang uit de Collection Carpe Diem). Het plafond heeft een spac-behandeling gehad, waardoor de ruimte een unieke totaalsfeer uitademt.

Heb je de smaak te pakken en wil je meer weten over de mogelijkheden van design wandafwerking, plafondafwerking en design behang? Download hier het sfeerboek van Quality Interior Art, vol met inspiratie en voorbeelden!

          Lees ook: Geef je thuiswerkplek een make-over

Informatie aanvragen bij Quality Interior Art

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen