pinterest
Geef je houten vloer de liefde die het verdient

Geef je houten vloer de liefde die het verdient

Een prachtige houten vloer is niet alleen een visueel hoogtepunt in huis, maar ook een investering die de juiste bescherming verdient. Om je vloer mooi en gezond te houden, is het essentieel om niet alleen naar de bovenkant te kijken maar ook naar wat eronder gebeurt. Ontdek de innovatieve producten van Lecol die niet alleen beschermen, maar ook verzorgen, en je houten vloer weer laten stralen. 

InvisibleProtect: Onzichtbaar, Supersnel en Uniek

Een revolutionaire oplossing voor vloerbescherming is de InvisibleProtect. Deze supersnelle, onzichtbare lak biedt een unieke bescherming tegen krassen, chemicaliën en slijtage in slechts twee lagen. Het unieke aan deze lak is dat er zelfs geen primer meer nodig is, wat niet alleen tijd bespaart maar ook kosten bespaart. De ultramatte afwerking behoudt de charme en robuuste uitstraling van onbehandeld hout, zonder strepen of glansplekken achter te laten. 

SlipResist: Antislip met Behoud van Elegantie

Voor vloeren waar antislip een prioriteit is, biedt SlipResist de perfecte afwerkingslaag. Deze unieke formule garandeert een anti-slip gehalte zonder nadelige gevolgen voor de lak. Ideaal voor ruimtes zoals badkamers, entrees, trappen en keukens waar veiligheid hand in hand gaat met stijl. Het is de ideale oplossing om de natuurlijke glans van je vloer te behouden, terwijl je geniet van een extra laag veiligheid.

FotoGeef je houten vloer de liefde die het verdient

Efficiënt Egaliseren met MAIGREEN®-LABEL

Een strak eindresultaat begint bij een goed voorbereide ondergrond, en hiervoor biedt het vloeibare egaliseermiddel WAKOL een snelle en efficiënte oplossing. Na slechts zes uur is de ondergrond gereed voor het leggen van elk type vloerbedekking. Wat dit product echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om dikke lagen in één keer aan te brengen. Als onderdeel van het MAIGREEN®-LABEL, scoort dit egaliseermiddel uitstekend op emissies en draagt het bij aan een gezond binnenklimaat. Een product dat niet alleen zorgt voor een perfecte basis voor je vloer maar ook bijdraagt aan een duurzaam en gezond thuis.

De combinatie van onzichtbare bescherming, antislipfunctionaliteit en milieuvriendelijke egaliseermiddelen maakt deze producten tot de ultieme keuze voor het behouden van de pracht en praal van je houten vloer.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen