pinterest
De voordelen van pvc vloeren

De voordelen van pvc vloeren

Bij het kiezen van een vloer geeft de uitstraling en het design vaak de doorslag. Kies je voor een PVC vloer, dan heb je de keuze uit verschillende legpatronen en dessins, van hout tot steen en zelfs betonlook. Bovendien bieden deze kunststof vloeren comfort zonder een groot prijskaartje en vragen ze weinig onderhoud. Dat verklaart ook de populariteit van deze vloeren in Nederland! In dit artikel vertellen we je over de voordelen van een PVC vloer in huis

Voor alle ruimtes in huis

Voor drukke huishoudens of ruimtes met veel verkeer, zoals gangen en keukens, zijn de duurzame en slijtvaste PVC vloeren zeer geschikt. Deze vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze, zelfs wanneer ze intensief worden gebruikt, goed tegen een stootje kunnen en krasbestendig zijn.

PVC stoot ook water af, waardoor het de ideale vloeroplossing is voor badkamers en keukens – maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. Ze geven elke ruimte het juiste karakter en passen helemaal bij de laatste woontrends.

FotoDe voordelen van pvc vloeren

LEES OOK: Een pvc vloer in de badkamer: is dat een goed idee?

Schoonmaak gemak

De vloer wordt in elk huis vaak intensief gebruikt. Ben je geen groot liefhebber van schoonmaken, schuren, lakken, oliën of je vloer in de was zetten? PVC vloeren zijn heel gemakkelijk te onderhouden. Stofzuigen en dweilen is voldoende. Zo hou je lekker veel tijd over om andere dingen te doen!

Heerlijk stil

PVC is ook ideaal voor een appartement of een ruimte op een verdieping van je woning, want deze vloeren 'klossen' niet zoals houten- en laminaat vloeren en dempen het loopgeluid. Bovendien zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Dat is pas wooncomfort!

Niet van echt te onderscheiden

Van rustige dessins tot robuuste planken, deze vloeren zijn natuurgetrouw in hun uitstraling en nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Of je nu kiest voor lange planken, een Hongaarse punt, visgraat of juist steen. Alle designs van de PVC vloeren zijn geïnspireerd op elementen uit de natuur. En dat is ook zichtbaar in de structuur van de oppervlakte van de planken, de embossing. Dat betekent dat de structuur zichtbaar en voelbaar aanwezig is.

Download hier de PVC vloeren inspiratie brochure

FotoDe voordelen van pvc vloeren

Hou je van hout? Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf van een mooie houten vloer, alleen heb je het gemak van PVC. 

Ben je meer een liefhebber van tegels? Creative Stone tegels verbinden het interieur naadloos met het exterieur en brengen geborgenheid in huis. Je kan kiezen uit verschillende steentinten, die een prachtig optisch effect hebben. Vind je het lastig om een belangrijke keuze voor een nieuwe vloer te baseren op foto's of een staal in de winkel? Dan hebben wij een oplossing voor jou! Visualiseer een PVC vloer in je interieur met de TFD Viewer

FotoDe voordelen van pvc vloeren

LEES OOK: Welke vloer past bij jou?

Bekijk hier meer voorbeelden van PVC vloeren en vraag vrijblijvend informatie aan.

Foto's: TFD Floortile

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen