De voordelen van pvc vloeren

Bij het kiezen van een vloer geeft de uitstraling en het design vaak de doorslag. PVC vloeren zijn er in houtdessins tot steendessins of betonlook, van licht tot donker en alles daar tussenin. Keuze te over en we zien ze daarom ook steeds vaker. In dit artikel vertellen we je over de voordelen van een PVC vloer in huis. 


Therdex Regular2 serie verkrijgbaar in visgraatmotief en lange planken

Voor alle ruimtes in huis

PVC stoot water af, waardoor een PVC vloer de ideale vloeroplossing is voor keukens en badkamers – maar evengoed voor elke andere ruimte in huis. Deze vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze, zelfs wanneer ze intensief worden gebruikt, goed tegen een stootje kunnen en krasbestendig zijn. Ze geven elke ruimte het juiste karakter en passen helemaal bij de laatste woontrends.


Schoonmaak gemak

De vloer wordt in elk huis vaak intensief gebruikt. Ben je geen groot liefhebber van schoonmaken, schuren, lakken, oliën of je vloer in de was zetten? PVC vloeren zijn heel gemakkelijk te onderhouden. Stofzuigen en dweilen is voldoende. Zo hou je lekker veel tijd over om andere dingen te doen!

Heerlijk stil

PVC is ook Ideaal voor een appartement of een ruimte op een verdieping van je woning, want deze vloeren 'klossen' niet zoals houten- en laminaat vloeren en dempen het loopgeluid. Bovendien zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Dat is pas wooncomfort!

Niet van echt te onderscheiden

Ze zijn nauwelijks meer van echt te onderscheiden, of je nu kiest voor lange planken, een Hongaarse punt, visgraat of juist steen. Daarbij heeft de hele collectie van Therdex een passende embossing. Dat betekent dat de structuur zichtbaar en voelbaar aanwezig is. Wat ook handig is: stalen kan je helemaal kosteloos aanvragen. Zo kan je thuis op je gemak bekijken wat het beste bij je past.

Therdex Original1 serie verkrijgbaar in visgraatmotief en lange planken 

Hou je van hout? Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf van een mooie houten vloer, alleen heb je het gemak van PVC. 

Ben je meer een liefhebber van tegels? De tegels van de Stone² collectie verbinden het interieur naadloos met het exterieur en brengen geborgenheid in huis. Je kan kiezen uit verschillende steentinten, die een prachtig optisch effect hebben. Lees meer

Therdex Stone2 serie

Bekijk hier meer voorbeelden van PVC vloeren en vraag vrijblijvend in formatie aan.

Foto's: Therdex

Afbeelding boven artikel: Therdex Authentic serie planken 15062

BROCHURE AANVRAGEN

Therdex PVC vloeren -
Therdex PVC vloeren
Therdex PVC vloeren -
Therdex PVC vloeren
Therdex PVC vloeren -
Therdex PVC vloeren

Informatie aanvragen bij Therdex PVC vloeren

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Informatie aanvragen bij Therdex PVC vloeren

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen