pinterest
8 x keukenvloeren

8 x keukenvloeren

Keukenvloeren zijn niet langer enkel een praktische keuze, maar een belangrijk onderdeel van het interieur. Een keukenvloer is nu een kans om persoonlijkheid en stijl toe te voegen aan een ruimte die centraal staat in het interieur. Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse innovaties, de mogelijkheden zijn eindeloos. De keukenvloer wordt ontzettend intensief gebruikt. Er wordt op gelopen, gestaan, gemorst en het oppervlak is regelmatig onderhevig aan schoonmaakmiddelen.

Keukenvloeren zijn er in diverse materialen, van klassieke tegels tot eigentijds laminaat. Elk materiaal brengt zijn eigen unieke karakter en voordelen met zich mee, waardoor de perfecte vloer voor iedereen iets anders betekent. Hier zijn enkele opvallende opties die een mooie en functionele toevoeging zijn, perfect voor de Nederlandse keukens.

Visgraat Laminaat van Meister

Laat je keuken stralen met de tijdloze visgraat laminaatvloer van Meister. Met vier eiken vloeren, speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt, combineert Meister gebruiksgemak met stijl. Het authentieke visgraatpatroon past perfect in de leefkeuken.

Foto8 x keukenvloeren

Beeld: Meister laminaatvloeren

Douglas & Jones marmerdessin

Natuursteen is een populaire keuze voor in de keuken, en is bestand tegen intensief gebruik. Een klassieke en tijdloze sfeer creëer je met marmer. De serie Marbles van Douglas & Jones geeft een karakteristiek gevoel van natuursteen. De tegels kunnen zowel op de vloer als op de wanden gelegd worden en kan eventueel in de rest van het huis terugkomen. De collectie heeft rijke kleurtinten en is decoratief in zijn uitvoering. Op de foto: Douglas & Jones Marbles Apulia Gold Glans 60x60 cm.

Foto8 x keukenvloeren 

Betonlook PVC vloer

Durven is de sleutel tot een uniek interieur. Deze grote, rechthoekige tegels van de Concrete-collectie van TFD floortiles hebben een realistische betonlook en geven de ruimte een stoer en industrieel uiterlijk, het subtiele bloemenpatroon maakt het speels. Daarbij zijn ze geschikt voor vloerverwarming, en ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.

 Foto8 x keukenvloeren

Visgraat PVC Vloeren

Visgraatpatronen zijn momenteel een enorme trend, en met PVC-vloeren kun je genieten van de warme uitstraling van echt hout, zonder het gedoe van onderhoud. De Ossis collectie van TFD is perfect voor als je op zoek bent naar een mooie visgraatvloer die gemakkelijk te onderhouden is. De collectie biedt kleinere planken om het gebruikelijke patroon te leggen, evenals grotere planken waarmee jeeen walvisgraat kunt creëren. Zo is er altijd een vloer die past bij wat jij wilt!

Foto8 x keukenvloeren

Beeld: TFD vloeren

Meister Laminaat

Voor degenen die op zoek zijn naar een ecologisch verantwoorde optie, biedt Meister laminaatvloeren die voor 95% uit natuurlijke grondstoffen, meestal hout, bestaan. Met de look en feel van echt hout voegen deze vloeren een warme en gezellige sfeer toe aan elke keuken, terwijl ze tegelijkertijd een milieubewuste keuze zijn.

Foto8 x keukenvloeren

PVC vloer met een verhaal

Laat je interieur tot leven komen met het doorleefde karakter van de PVC vloeren uit de Experience collectie van TFD Floortiles. Deze vloer geeft een levendig, authentiek sfeertje aan de ruimte en past perfect bij een industriële woonstijl. Met de neutrale kleur en opvallende details brengen ze een vintage sfeer in elke ruimte en combineert de vloer mooi met diepe kleuren en bijzondere texturen.

 Foto8 x keukenvloeren

Met een overvloed aan materialen, stijlen en merken om uit te kiezen, biedt het kiezen van je keukenvloer een kans om je eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Of je nu kiest voor tijdloze elegantie, innovatie of authenticiteit, er is een perfecte keukenvloer voor elke smaak en behoefte. Laat je inspireren en transformeer je keuken tot een ruimte die zowel functioneel als prachtig is!

Vraag hier je gratis woon brochures aan

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen