8 x keukenvloeren

Keukenvloeren zijn niet meer alleen functioneel in gebruik en onderhoud. Daar is iets bijgekomen. Een vloer in de keuken mag tegenwoordig gezien worden en is dan ook verkrijgbaar in vele soorten materiaal. Denk aan tegels, PVC, vinyl, gietvloer en laminaat. Ze zijn allemaal geschikt voor de keuken en een lust voor het oog.

Visgraat laminaat van Meister

Meister visgraat keukenvloer

Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Meister vier eiken vloeren op de markt gebracht die gebruiksvriendelijk zijn en daarom perfect voor de keuken. De authentieke visgraat is daar een mooi voorbeeld van. Het is een tijdloze vloer die in vele interieurs past, van landelijk tot modern.

Douglas & Jones marmerdessin

Douglas & Jones keukenvloer

Ook marmer is tijdloos. De serie Marbles van Douglas & Jones geeft een karakteristiek gevoel van natuursteen. De tegels kunnen zowel op de vloer als op de wanden gelegd worden en kan eventueel in de rest van het huis terugkomen. De collectie heeft rijke kleurtinten en is decoratief in zijn uitvoering. Op de foto: Douglas & Jones Marbles Apulia Gold Glans 60x60 cm. 

Unica betonlook gietvloer

Unica betonlook keukenvloer

De industriële woonstijl blijft populair. Op de keukenvloer ligt een gietvloer met betonlook van Unica vloeren en dient als basis voor de rets van het interieur. Het geeft een stoere sfeer en is gemakkelijk in onderhoud.

Visgraat PVC vloeren

Keukenvloeren. Visgraat vloer van PVC. Therdex PVC vloeren #vloer #keukenvloer #visgraat #pvcvloer #therdex

Houten vloeren met visgraat patroon behoren tot de populairste vloeren van het moment. Niets is zo mooi als doorleefd hout; verweerd en met nerven. De Therdex vloeren hebben de look & feel van een echte houten vloer, maar het gemak van PVC. En niemand kan ontkennen: gemak dient de mens. Dat schuren, lakken en oliën verleden tijd is, dat is mooi nieuws. Stofzuigen en dweilen is voldoende. Dat komt doordat de vloeren zijn voorzien van een harde, matte PU laag. Makkelijker wordt het niet!

Meister laminaat

Meister keukenvloer laminaat

Een woonkeuken leent zich natuurlijk perfect voor een mooie functionele vloer. Meister laminaatvloeren bestaan voor 95% uit natuurlijke grondstoffen, dat is meestal hout, waarmee het gelijk een van de meest ecologische vloerbedekkingen is die je in je huis kunt leggen. 

Kersbergen leisteen

Kersbergen leisteen keukenvloer

Met deze grijze leisteen haal je echt de natuur in huis. Het grillige oppervlak van de tegels is ontstaan door splijting. Om het onderhoud van deze natuursteen van Kersbergen zo eenvoudig mogelijk te houden, is het behandeld met een transparant impregneermiddel. Dit geeft de vloer een extra beschermlaag. Wanneer de vloertegels zijn behandeld met het beschermmiddel, dan volstaat een wekelijkse dweilbeurt met een scheut natuurzeep in het water. 

Motionvloer PU Gietvloer

Motion gietvloer keukenvloer

Een gietvloer geeft een rustige basis en kan desgewenst met vrolijke kleuren gecombineerd worden. De PU gietvloer van Motion is vloeistofdicht, wat hem dus ideaal voor de keuken maakt!

Het Marrakech grey van Kersbergen

Kersbergen keukenvloer

Dit is een van de populairste vloeren in het assortiment van Kersbergen. Het is een Marokkaanse kalksteen, Marrakech Grey, gecombineerd met drie verschillende grijstinten. Deze mix geeft een levendige vloer, helemaal als de maten van de tegels ook nog verschillen.  

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen