Invictus

Great Flooring - Invincible Performance

De voordelen van Invictus luxe vinylvloeren

Vinyl vloeren zijn populair en dat is niet voor niets. Er is een ruime keuze, waardoor er altijd een luxe vinylvloer is die past bij jouw interieur en de vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Maar er zijn nog meer mooie voordelen; we zetten ze voor je op een rij! 

1.  Levensechte dessins

De luxe vinylvloeren zijn een stijlvolle basis voor elk interieur. De vinyl planken en tegels bestaan uit allerlei levensechte dessins, van natuurlijke houtlook in verschillende legvormen (ja, ook visgraat!) tot tegels met een realistische steenlook waaronder marmer. 


2. Waterbestendig

Omdat ze waterbestendig zijn, is een luxe vinylvloer ook de perfecte keuze voor ruimtes als de keuken, badkamer of hal. En natuurlijk zijn ze een stijlvolle basis voor alle andere ruimtes zoals de living en de slaapkamer.


3. Voor een goede akoestiek

De vloeren zijn geluiddempend en verbeteren de akoestiek in de ruimte. Zo zorgt de vloer voor rust en een ontspannen sfeer in huis. Ook met schoenen aan loop je muisstil. 


4. Sterk en onderhoudsvriendelijk

De speciale Scratchmaster toplaag zorgt ervoor dat je vloer beschermd is tegen het drukke gezinsleven met kinderen en huisdieren. De vloer is hygiënisch, slijt-, kras- en vlekbestendig, en is gemakkelijk schoon te maken. Een vochtige dweil is voldoende.


5. Geschikt voor vloerverwarming

Invictus® luxe vinylvloeren en vloerverwarming gaan ook goed samen. Met de juiste plaatsingsrichtlijnen geniet je in no time van een warm gevoel onder de voeten.

Er zijn vier verschillende reeksen, zodat er altijd een Invictus® luxe vinylvloer is die bij je past: Invictus Maximus Dryback, Maximus Click, Primus Dryback en Primus Click. Op de Invictus website vind je meer informatie over deze vloeren en word je begeleid om de meest geschikte optie voor jouw huis te kiezen. Kijk ook eens bij de productzoeker


BROCHURE AANVRAGEN

Invictus Luxe vinylvloeren -
Invictus Luxe vinylvloeren

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen