pinterest
Haal de natuur in huis met de wandpanelen van Nature at Home

Haal de natuur in huis met de wandpanelen van Nature at Home

In een wereld waarin ons dagelijks leven steeds drukker lijkt te worden, streven velen naar rust en eenvoud in hun interieur. De constante stroom van prikkels en verplichtingen die we dagelijks ervaren, laten we het liefst buiten de deur.

De natuur brengt een gevoel van rust en harmonie, iets wat je graag in huis wilt halen. Bij Nature at Home begrijpen ze dat gevoel maar al te goed. Ze laten zich inspireren door de prachtige natuur en creëren adembenemende interieurdecoraties die zowel rustgevend als duurzaam zijn.

Een van hun meest opvallende creaties zijn de handgemaakte wandpanelen, gemaakt van een combinatie van restmaterialen zoals hout, schors, kokosnoot en schelpen. Elk paneel is uniek, met zijn eigen karakter en charme. Wat ze echt speciaal maakt, is dat ze de eigenheid van de gebruikte grondstoffen behouden en laten zien, waardoor ze een stukje natuur naar je interieur brengen.

FotoHaal de natuur in huis met de wandpanelen van Nature at Home

De gedachte achter deze prachtige wandpanelen gaat verder dan alleen het design; het draait allemaal om het behoud van de planeet. Met het motto "Saving Planet Earth" in gedachten, worden deze panelen ontworpen en geproduceerd met respect voor de natuur.

Maar de schoonheid van deze wandbekleding gaat verder dan alleen het uiterlijk. Het is een zintuiglijke ervaring op zich. De onregelmatige structuren en kleine gebreken nodigen uit om bewonderd te worden. Het voelt alsof je een stukje natuur naar binnen haalt, waarbij je elke textuur en detail kunt verkennen.

De wandpanelen zijn veelzijdig en kun je gebruiken in de woonkamer, toilet, badkamer of keuken. De materialen zijn van hoge kwaliteit en kunnen daarom, na behandeling met vernis of olie, warmte en vocht goed verdragen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een stofdoek of stofzuiger. De panelen brengen niet alleen elke ruimte in huis tot leven met hun natuurlijke uitstraling, maar zijn ook ideaal voor gebruik in bejaardentehuizen en klinieken. De panelen stralen kalmte rust uit, maar dankzij hun interessante eigenschappen, niet eentonig.

Lees ook: Wandpanelen voor zorgorganisaties

FotoHaal de natuur in huis met de wandpanelen van Nature at Home

Nature at Home biedt wandbekleding die volledig natuurlijk, handgemaakt, innovatief en milieuvriendelijk is, en bovendien gemakkelijk te verwerken. Door eerlijke producten te verkopen, gemaakt van natuurlijke restmaterialen uit tweede- en derdewereldlanden, dragen ze direct en indirect bij aan het verbeteren van ieders leefomgeving.

Met de natuurlijke wandbekleding van Nature at Home creëer je een serene en ontspannen sfeer, zodat je na een drukke dag weer even helemaal tot jezelf kunt komen! Bezoek de website van Nature at Home voor de gehele collectie.

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen