pinterest
Akoestiekpaneel Acoustic Sense. Stijlvol & geluidsisolerend

Akoestiekpaneel Acoustic Sense. Stijlvol & geluidsisolerend

Wanneer je het geluid in huis wilt dempen en de akoestiek wilt verbeteren, zijn akoestische panelen een mooie oplossing. De moderne lattenwanden absorberen niet alleen tot 95 procent van het geluid, ze zorgen voor een Scandinavische sfeer in je interieur. In dit artikel vertellen we je meer over deze unieke wandbekleding.

Geluidsisolerende wandpanelen

FotoAkoestiekpaneel Acoustic Sense. Stijlvol & geluidsisolerend

De akoestiekpanelen zijn echte eyecatchers in je interieur en hebben een geweldig geluidsisolerend vermogen. De nieuwe panelen 'Acoustic Sence' van MEISTER combineren Scandinavisch design met praktische geluidsisolatie voor een aangename sfeer. Zeker in moderne woonomgevingen met maar weinig bekleding, zoals gordijnen en ander textiel komen de panelen goed van pas. De lattenpanelen met vilten achterkant absorberen geluid, waardoor het fijner is om gesprekken te voeren en je een rustgevende sfeer creëert. Bovendien zorgen ze voor een spannend accent in de ruimte.

In verschillende mooie decors 

FotoAkoestiekpaneel Acoustic Sense. Stijlvol & geluidsisolerend

De 'Acoustic Sense' panelen zijn er in zes mooie decors, van steen tot notenhout en in verschillende lichtere eikenkleuren. Het is al voldoende om een deel van de wand of het plafond te bekleden met de panelen om effect te hebben, wat perfect past bij de populaire Scandinavische woonstijl. De akoestische wandbekleding matcht ook mooi met een minimalistisch interieur en zorgt voor een chique uitstraling.

Gemakkelijk te monteren

De panelen kunnen rechtstreeks en eenvoudig op de wand worden geïnstalleerd met montagekit of met schroeven op een montageprofiel worden bevestigd (wand of plafond). Ook zijn er bijpassende plinten en afdeklijsten voor de installatie op een montageprofiel verkrijgbaar. Het montageprofiel kan ook worden voorzien van isolatiemateriaal voor een nog groter geluidsdempend effect. Nog een voordeel is dat de panelen over de gehele lengte en breedte, zonder het risico op losse elementen die weer vastgezet moet worden, op maat kunnen worden gezaagd, omdat de lamellen zijn verlijmd en niet geniet.  

Ook voor de badkamer!

Door de schuine delen en het gladde, vochtbestendige oppervlak zijn de panelen gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De nieuwe akoestische panelen zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes en kunnen daarom ook worden gebruikt in de badkamer voor een mooi accent en een aangename akoestiek.

Meer informatie over de akoestiekpanelen vind je op meister.com. Ben je op zoek naar een MEISTER verkooppunt in jouw buurt? Neem dan contact op met de MEISTER groothandel in Nederland.


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen