Vloerentrends & informatie in magazine UW Vloer 2016

Vloerentrends & informatie in magazine UW Vloer 2016

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Het nieuwste UW Vloer Magazine is hét tijdschrift voor de consument die op zoek is naar een nieuwe vloer. Houten vloeren, laminaat, parket, grind, PVC, natuursteen, tegelvloeren, kunststof of vinyl, alle soorten vloeren komen in het magazine aan bod samen met de laatste trends en zoveel mogelijk sfeerbeelden om je te helpen straks een keuze te maken. UW vloer Magazine is ook eenvoudig online te bestellen

Alles over vloeren

Zoveel vloeren, zoveel stijlen. Daarom is het nieuwe magazine gevuld met de meest uiteenlopende vloerbedekkingen. Een vloer vormt immers de basis van het interieur en kan met gemak een ruimte een persoonlijke stijl geven. Voor elke stijl is er een vloerbedekking verkrijgbaar. Van modern, klassiek, landelijk en shabby chic tot industrieel, romantisch, authentiek, beachhouse en Provençaals. Neem bijvoorbeeld het populaire PVC. Daarmee maak je letterlijk in een handomdraai een industriële sfeer met een betonlook vloer. Maar met PVC in de juiste zachte kleur kan je er ook een romantisch tintje aan geven.

Houten vloeren

Wie liever de natuur in huis haalt, doet dat uiteraard met een houten vloer. Legpatronen maken een belangrijk onderdeel uit van de stijl die je voor ogen hebt. Leg je de planken recht, in visgraat of kies je voor de Hongaarse punt. De keuze voor extra lange en brede planken wordt ook steeds vaker gemaakt. De houtsoort en de kleur zijn natuurlijk van groot belang.  De natuur in huis halen kan ook met de vele soorten prachtige natuursteen vloeren. Extreem duurzaam en verkrijgbaar in zoveel soorten, kleuren en maten. Origineel is het gebruik van verschillende steensoorten in één ruimte. Je leest het allemaal in het magazine, dat sfeervol is geïllustreerd met diverse interieurfoto's. Uiteraard komt ook vloerverwarming, vloerisolatie en vloer renovatie uitgebreid aan bod. 

Bestel hier UW-vloer Magazine.

Op zoek naar een nieuwe vloer? De laatste vloerentrends en informatie vind je in het nieuwe UW Vloer Magazine 2016

Foto cover UW Vloer: Meister

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief