Landelijk interieur met replica antieke plavuizen

Landelijk interieur met replica antieke plavuizen

Bent u op zoek naar een authentieke, doorleefde vloer voor een interieur in landelijke stijl? Kersbergen Natuursteen is de vloeren-specialist als het gaat om antieke bouwmaterialen en replica’s hiervan. De oude plavuizen van Kersbergen zijn ruim 250 jaar oude en stuk voor stuk met de hand gemaakt. Kersbergen geeft deze prachtige doorleefde tegels een tweede leven door ze schoon te bikken en op maat en kleur te sorteren.  Omdat het toepassen van deze vloeren heel arbeidsintensief is, heeft Kerbergen nu ook replica's van antieke plavuizen. Niet van echt te onderscheiden en veel makkelijker te leggen en te onderhouden.

Landelijk wonen replica antieke plavuizen Kersbergen
Uit: Wonen landelijke stijl @Denise Keus


Antieke estrikken of oude plavuizen zijn vaak te vinden in oude boerderijen in diverse kleuren en geven de boerderij dan ook zijn karakteristieke uitstraling. Kersbergen heeft diverse antieke plavuizen na laten maken. Deze replica plavuizen hebben de uitstraling van een antieke plavuis, maar zijn met het gemak van nu te verwerken en te onderhouden. De nieuw gemaakte "antieke" plavuizen  zijn er in diverse uitvoeringen waaronder deze taupe-grijze plavuizen. Deze tegels hebben vrijwel allemaal een vaste maatvoering van circa 22*22*2.2cm. En zijn dan ook geschikt voor verlijmen.

Landelijk wonen replica antieke plavuizen Kersbergen
Uit: Wonen landelijke stijl @Denise Keus


Tijdens een bezoek aan de showroom van Kersbergen Natuursteen staat de klant centraal. Kersbergen denkt graag mee om het juiste product te vinden dat aansluit bij de wensen van de klant. Of deze nu op zoek is naar een vloer van natuursteen voor een modern interieur of dat de voorkeur uit gaat naar een landelijke vloer, bij Kersbergen bent u aan het goede adres.

Landelijk wonen replica antieke plavuizen Kersbergen
Uit Wonen landelijke stijl @Denise Keus


Neem een kijkje achter de schermen bij het bedrijf kersbergen:


Brochure over Landelijk interieur met replica antieke plavuizen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP