Alles over vloeren in nieuw Uw Vloer magazine

Alles over vloeren in nieuw Uw Vloer magazine

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Het nieuwste UW Vloer Magazine is hét tijdschrift voor de consument die op zoek is naar een nieuwe vloer. Houten vloeren, laminaat, parket, grind, PVC, natuursteen, tegelvloeren, kunststof, kurk of vinyl, alle soorten vloeren komen in het magazine aan bod samen met de laatste trends en zoveel mogelijk sfeerbeelden om je te helpen straks een keuze te maken. UW vloer Magazine is ook eenvoudig online te bestellen

Vloerentrends van 2018

De keuze voor een vloer is enorm en voor elk materiaal is wel iets te zeggen. Wil je de natuur in huis met hout, robuust natuursteen of kurk? Of ga je voor de perfecte look-a-like in kunststof, vinyl of PVC. Nieuw op de Nederlandse markt is het duurzame kokoshout, wat onbewust een tropisch gevoel geeft in huis. Nadat de kokospalm geen vruchten meer afgeeft en aan het einde van zijn levenscyclus is gekomen, wordt hij gekapt. Maar sinds een aantal jaar worden de harde delen verzaagd en tot kokoshout verwerkt. Een prachtig duurzaam initiatief.

Vloeren met aandacht voor het milieu

Het is sowieso prettig te weten dat er meer en meer aandacht komt voor het milieu. Hout draagt het wereldwijd bekende FSC-keurmerk en ook andere aanbieders van vloeren zijn duurzamer dan ooit vanwege het gebruik van gerecyclede materialen. Vrijwel elke fabrikant draagt zijn steentje bij aan een beter milieu en soms zelfs betere leefomstandigheden en werkverschaffing in andere landen.

Uw Vloer magazine 2017-2018

De redactie van UW Vloer magazine heeft deze editie weer zo samengesteld, dat het voor u een overzichtelijk geheel vormt. Voor elke stijl en ieder budget is er een vloerbedekking te vinden. Van modern, klassiek, landelijk en shabby chic tot industrieel, romantisch, authentiek en vintage. De rubrieken staan ingedeeld per materiaalsoort, met zoveel mogelijk sfeerbeelden om je keuze straks te vergemakkelijken! Uiteraard komt ook Vloerverwarming en Vloerisolatie uitgebreid aan bod. 

Bestel hier het nieuwe UW-vloer Magazine.

Alles over vloeren in het UW Vloer magazine 2017-2018 #vloer #vloeren #magazine #interieur #interieurinspiratie

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief