Kersbergen Natuursteen - Meer van het merk Kersbergen Natuursteen

Product in beeld 30 Nieuws 4 Dealers 1

Kersbergen Natuursteen vloeren Travertin light

Kersbergen heeft een ruime collectie natuursteen vloeren waaronder ook diverse soorten travertin. Traverin is een kalkachtige natuursteen met een open structuur, dat ontstaan is do... meer »

Kersbergen Natuursteen dallen Saint Emilion

De Kersbergen natuursteen dallen Saint Emilion is een kalksteensoort die velen charmeert. Door de zeer zachte aardetinten die de kalksteen heeft, is het een vloer die perfect combi... meer »

Kersbergen Marmer vloer Bianco Carrara

De Bianco Carrara van Kersbergen Natuursteen is een Italiaanse marmer vloer. Dit marmer werd vroeger vaak in herenhuizen en grachtenpanden gebruikt en heeft dan ook een zeer stijlv... meer »

Kersbergen Kalksteen vloer Ostana

De kalksteen vloer Ostana van Kersbergen Natuursteen is afkomstig uit Italië. Deze kalksteen is zeer compact en bovendien erg hard. Ideaal in het onderhoud. Door de wisseling ... meer »

Kersbergen Kalksteen vloer Chambolle

De kalksteen vloer Chambolle van Kersbergen Natuursteen is een schitterende kalksteen uit Egypte. Door zijn warme zandkleurige gloed is het een geliefde tegel voor zowel binne... meer »

Kersbergen Natuursteen vloeren dallen

De Natuursteen dallen van Kersbergen zijn afkomstig buiten Frankrijk. Deze dallen worden overal ter wereld gewonnen en hebben net als de Franse vloeren vaak een mooi sleets oppervl... meer »

Bourgondische dallen Gris Fonce | Kersbergen

De Bourgondische dallen Gris Fonce is een een Franse kalksteen vloer die speciaal wordt geselecteerd op kleur. De warme grijs/bruine tint en het compacte oppervlak maakt deze tegel... meer »

Belgisch harsteen Old Castle | Kersbergen

Het Belgisch hardsteen 'Old Castle' is een natuursteen vloertegel met een mooi sleets oppervlak. Het Belgische hardsteen, ook wel blauwe steen uit Henegouwen genoemd, wordt al eeuw... meer »

Bourgondische dallen Mist selection | Kersbergen

Dit type Franse steen, ook wel Bourgondische dallen genoemd, is een selectie van lichte kleurtinten waarbij het oppervlak een licht patina vertoond. Deze natuursteen vloer is vrijw... meer »

Bourgondische dallen Niveaux Gris | Kersbergen

De Bourgondische dallen Niveaux Gris is een Franse steen die zich kenmerkt door warme kleurtinten beige/grijs. Deze natuursteen vloer is vrijwel in elk type inrichting toepasbaar v... meer »

Bourgondische dallen mix | Kersbergen

De Bourgondische dallen Bourgogne mix is een vloertegel met een prachtig kleurenpalet van licht beige naar bruin en grijs/levertinten. Deze vloer is te verkrijgen in de maatvoering... meer »

Bourgondische dallen Loft Dordogne | Kersbergen

Bourgondische dallen Abbaye de Dordogne is een zeer harde tegel rechtstreeks uit de Franse groeves in Bourgondië. De Abbaye de Dordogne kenmerkt zich door de schitterende kleur nu... meer »

Bourgondische dallen Dordogne (2) | Kersbergen

Bourgondische dallen Dordogne is een harde compacte tegel rechtstreeks uit de Franse groeves in Bourgondië. De Dordogne kenmerkt zich door de schitterende kleur nuances die de ste... meer »

Bourgondische dallen Beaune (2) | Kersbergen

De Bourgondische dallen Beaune in het versailles verband gelegd is absoluut adembenemend. Door de warme kleurschakering van beige-bruin naar grijs, past deze tegel bij vrijwel elk ... meer »

Bourgondische dallen Beaune | Kersbergen

Bourgondische dallen Abbaye de Beaune is een zeer harde Franse kalksteen rechtstreeks uit de Bourgondische groeves. Een kenmerk van deze Bourgondische dallen is de schitterende kle... meer »

Belgisch hardsteen getrommeld | Kersbergen

Het Belgische blauwsteen is voor velen toch wel het meest bekende soort natuursteen dat moeder aarde ons te bieden heeft. Het Belgische hardsteen wordt al sinds jaar en dag gebruik... meer »

Travertin scabas mix | Kersbergen

Travertin is bij de meeste mensen bekend van de vensterbanken die vooral in de jaren '60 en '70 massaal werden toegepast. Toch is deze steensoort weer helemaal terug van weg gewees... meer »

Travertin light | Kersbergen

Travertin is bij de meeste mensen bekend van de vensterbanken die vooral in de jaren '60 en '70 massaal werden toegepast. Toch is deze steensoort weer helemaal terug van weg gewees... meer »

Leisteen vloeren | Kersbergen

Leisteen vloeren zijn prachtige vloeren die bovenal vaak goed betaalbaar zijn. Door het sleetse oppervlak lijkt het alsof de vloer reeds jaren in gebruik is. De tegels zijn met de ... meer »

Belgisch hardsteen Soignies verouderd | Kersbergen

Het Belgisch hardsteen in de afwerking soignies style is een tegel wiens oppervlak met een vrij fijne korrel is opgeschuurd waarna gehele tegel is getrommeld Door deze afwerking me... meer »

Belgisch hardsteen Enostyle verouderd | Kersbergen

Het Belgisch hardsteen 'Enostyle donker' is een afwerking waarbij de tegel na het trommelen (verouderden) wordt nageborsteld. Hierdoor ontstaat een prachtig verouderde tegel die vr... meer »

Kalksteen vloeren Pierre Canyon | Kersbergen

De kalksteen vloer Canyon is een mooie warme kalksteen met een verfijnde structuur. Deze kalksteen heeft een zandkleurige uitstraling en is op ambachtelijke wijze antiek verouderd.... meer »

Bourgondische dallen Provence | Kersbergen

Bourgondische dallen Provence is een harde en compacte Franse kalksteen met schitterende warme kleurschakeringen van lichtbeige tot warm bruin. Deze kalksteen is te verkrijgen in d... meer »

Franse kalksteen vloeren Dordogne | Kersbergen

Bourgondische dallen Abbaye de Dordogne is een zeer harde tegel rechtstreeks uit de Franse groeves in Bourgondië. De Abbaye de Dordogne kenmerkt zich door de schitterende kleur nu... meer »

Belgisch blauwsteen verzoet | Kersbergen

Het Belgisch hardsteen in de afwerking verzoet is een tegel wiens oppervlak met een fijne korrel is gezoet waarbij de kanten strak zijn gezaagd. Het is een mooie donkere tegel met ... meer »

Belgisch hardsteen Romano | Kersbergen

Het Belgisch hardsteen Stylo Romano is een afwerking waarbij het oppervlak met een fijne korrel is geschuurd waarna de randen zijn verouderd met behulp van kettingen. Hierdoor onts... meer »

Belgisch hardsteen Enostyle (2) | Kersbergen

Het Belgisch hardsteen Enostyle is een afwerking op de Belgisch hardsteen tegels, waarbij de randen grof zijn verouderd met behulp van een zogenaamde trommelmachine. Het oppervlak ... meer »

De showroom van Kersbergen natuursteen

De toonzaal van Kersbergen natuursteen vloeren is zeker een bezoek waard als u op zoek bent naar een nieuwe vloer. Vrijwel alle vloeren zijn te bekijken in de ruim opgezette showro... meer »

Pacific Bluestone | Kersbergen

De pacific bluestone is een schitterende hardsteen vloer met een warme kleurschakering en toont veel vergelijkingen met het welbekende Belgisch hardsteen alleen is de fossielverdel... meer »

Antieke witjes wandtegels | Kersbergen

Antieke witjes, oude witjes of Makkummers zijn allemaal benamingen voor de antieke witjes uit Friesland. Het oude witje is een tegel met de maatvoering van circa 13*13cm en kent zi... meer »