Designtegels.nl - Meer van het merk Designtegels.nl

Product in beeld 15 Nieuws 1 Dealers 3

Marokkaanse wand- en vloertegel Bejmat Vert Foncee

Bejmat Vert Foncee is een prachtige handgemaakte Marokkaanse wandtegel van 4,50 x 14,00 cm met een dikte van 2 cm van het merk Azule. De kleur van de afgebeelde tegel is een trendk... meer »

Zelliges - Marokkaanse wandtegels

Zelliges of Marokkaanse wandtegels zijn een prachtige tegelsoort. In Europa zijn met name de 10×10 en 5×5 cm tegels erg in trek. Het bijzonder levendige oppervlak geeft... meer »

Designtegels Spaanse tegel Azulejos Aqua

Spaanse tegels (Azulejos) Aqua NC0975 van Designtegels zijn levendige handgemaakte wandtegels uit Spanje. Deze egale tegels passen bij alle patroontegels. Spaanse tegels vind je va... meer »

Designtegels Spaanse tegel Azulejos Verde

De Spaanse wandtegels Azulejos Verde Cobre van Designtegels 10cm x 10cm groot en hebben een dikte van 1 cm. Deze prachtige tegels zijn geschikt voor wanden binnen en buiten. Op de ... meer »

Designtegels Portugese cementtegel Patchwork Bonte mix

Portugese cementtegel Patchwork Bonte mix van Designtegels.nl is een speelse mix van zo veel mogelijke uiteenlopende kleuren en patronen. Deze mix wordt door Designtegels.nl zelf s... meer »

Designtegels Portugese cementtegel Mosaic Hexagone Border Negra Torros

De Hexagonen Border Negra Torros mozaïek mat van Designtegels kan gecombineerd met de andere mozaïek matten een prachtig geheel vormen. Het binnenwerk is met zeshoekige m... meer »

Designtegels Portugese cementtegel VN OS Macchiato border S7039

De Portugese cementtegel VN OS Macchiato border S7039 van designtegels.nl is een handgemaakte Portugese cementtegel van 14x14 cm van het merk Azule. Het betreft een randtegel die s... meer »

Designtegels Portugese cementtegel VN Oval Gris S7005

De Portugese cementtegel VN Oval Gris S7005 van designtegels.nl is een handgemaakte Portugese cementtegel van 20x20 cm van het merk Azule. Het betreft een patroontegel waarvoor 4 t... meer »

Designtegels Portugese cementtegel Patchwork feest

Designtegels Patchwork feest is een Bonte mix dat door designtegels zelf wordt samengesteld. Zij stellen een mix samen van zo veel mogelijk uiteenlopende kleuren en patronen. Het i... meer »

Designtegels Portugese cementtegel Egal Negra S800 Gris

De Portugese cementtegels VN Egal Negra S800 is geschikt voor wand en vloer, binnen en buiten. De tegels zijn 20x20 cm met een dikte van 1,60 cm. Deze egale tegel is ook prachtig w... meer »

Designtegels Portugese cementtegel Mosaic Hexagone Flower

Mosaic Hexagone Flower van Designtegels.nl is een mozaïek dat bestaat uit verschillende onderdelen om één geheel te maken. Binnenwerk met zeshoekige marmer steen... meer »

Designtegels Portugese cementtegels VN Circle Of Life

Nieuw zijn de Portugese cementtegels VN Circle of Life in verschillende kleurencombinaties van Designtegels.nl. De tegels hebben 1 patroon per tegel en hebben een afmeting van 20 x... meer »

Designtegels Spaanse Azulejos wandtegels

De Spaanse tegeltjes Azulejos Laterna van Designtegels.nl zijn egale wandtegels met een afmeting van 13.00 x 13.00 cm en 1.00 cm dikte. De tegels zijn geschikt voor binnen en buite... meer »

Portugese cementtegels Azule VN OS 25 Doce

VN OS 25 Doce van Designtegels.nl is een handgemaakte Portugese cementtegel van 14.00x14.00 cm van het merk Azule. Dit zijn patroontegels met 1 compleet motief op een tegel. Deze t... meer »

Designtegels.nl Patchwork cementtegels

Patchwork cementtegels. De laatste tijd is patchwork weer helemaal in. Op designtegels.nl staat een online vloerplanner waarmee elke ruimte ingevuld kan worden met tegels. Dus ook ... meer »