Moduleo - Meer van het merk Moduleo

Product in beeld 23 Nieuws 9 Dealers 2

Moduleao Xtrafloor-toebehoren voor vinylvloeren

Moduleo heeft als producent van luxe vinylvloeren zijn bestaande productportfolio aangevuld met een programma van Xtrafloor-toebehoren. Het nieuwe assortiment is volledig compatibe... meer »

Moodboard Wild Woods & Metals

Moodboard Wild Woods & Metals... meer »

Moderne interpretatie van de visgraat vloer

Met de Moods van Moduleo is een persoonlijke vloer gegarandeerd. Met deze collectie kan iedereen tot in detail kiezen hoe zijn of haar vloer eruit moet komen te zien. Moduleo maak... meer »

Creatieve vloeren met Moduleo Moods

Met Moods introduceert Moduleo een “creatieve studio” waarmee men een persoonlijke stempel op de vloer kan drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door de vinyvloeren uit d... meer »

Moduleo Moods vinylvloeren-houtlook

Moduleo Moods zijn hoogwaardige, modulaire luxe vinyl vloeren in planken of tegels met houtlook patronen. Deze zien er met hun levensechte textuur erg realistisch uit en ze zijn in... meer »

Moduleo Moods vinylvloeren met patronen

Met Moods introduceert Moduleo een “creatieve studio” waarmee men een persoonlijke stempel op de vloer kan drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door de vinyvloeren uit d... meer »

Brochure Moduleo

In deze brochures krijgt u een duidelijk zicht op ons volledige assortiment en maakt u kennis met het uitgebreide aanbod van luxueuze Select,Transform en Impress vloeren met steen-... meer »

Installatie instructies Moduleo

Uw plaatselijke dealer zal u helpen om uw designdroom waar te maken, maar u kunt hem al helpen door de nodige maten te nemen en een tekening te maken van de manier waarop u uw toek... meer »

IMPRESS: Vloeren met een hart van hout

Bijna niet van echt hout te onderscheiden, met dezelfde karaktervolle uitstraling. Keuze uit allerlei houtdessins, voor de juiste sfeer in elk interieur. En dat met alle praktische... meer »

Dark Roast – donkere vloeren van Moduleo

Uit de IMPRESS collectie van Moduleo hebben de donkere vloeren een robuuste uitstraling. Deze warme kleuren geven het interieur een exotisch tintje. De vloeren uit de IMPRESS colle... meer »

Vinyl vloeren - 5 vloerentrends

Veelzijdige en luxueuze vinylvloeren, in tegel of plank uitvoering, van Moduleo® zijn met hun slijtvaste toplaag zo ontworpen dat ze voor jaren gebruiksgemak zorgen. Moduleo&re... meer »

Moduleo introduceert nieuwe designcollecties in vinylvloeren: Select en Transform

Moduleo® introduceert de vernieuwde collecties Select en Transform. Beide collecties staan voor een nieuwe generatie modulaire vinylplanken en –tegels. Van een fascinerende hout... meer »

'houten' vinylvloer in de badkamer

Met de vinylvloeren van Moduleo is het mogelijk om een vloer met houtlook in de badkamer te plaatsen. Door de voelbare nerven en groeven zijn de dessins van Moduleo bijna niet van ... meer »

De vinyl tegel “rocks”

De Moduleo® designvloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte stenen vloeren. Ze zijn zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die zo kenmerkend zijn ... meer »

Sterk staaltje vinylvloeren

De tegels en planken van Moduleo zijn niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Alle Impress vloeren hebben door hun realistische reliëfdruk een natuurgetrouwe look & feel. ... meer »

Vloeren met een klassieke touch

De ‘Country Oak’ vloer uit de Select collectie van Moduleo is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Deze praktische vinyvloer heeft dezelfde karaktervolle uitstraling als ... meer »

Harde vloer met zachte uitstraling

Als je niet kunt kiezen tussen kwaliteit, design en gebruiksgemak? Bieden de luxe vinylvloeren van Moduleo® Transform een oplossing. Deze nieuwe luxe vinylvloeren van het Belgisch... meer »

Vinylvloer in de slaapkamer

De vloer van de slaapkamer? Dat vraagt om iets warms, comfortabel onderhoudsvriendelijk en… stil. De innovatieve Moduleo vloeren voldoen aan deze wensen. Door het eigentijdse con... meer »

Moduleo luxueuze vinylvloeren in heldere kleuren

Net zoals de eerste zonnestralen wonderen doen voor je humeur, zo geven de lentefrisse designvloeren van Moduleo® je energie. Met heldere kleuren en lichte hout- en steendessin... meer »

Moduleo Transform vinylvloer badkamer

De vinylvloer Moduleo Transform Latin Pine kenmerkt zich door een prachtige houtnerf met de rijke charismatische van de Scandinavische dennenboom. Deze hoogwaardige vinylvloer van ... meer »

Moduleo Impress designvloer

De Moduleo designvloeren uit de Impress collectie zijn een eerbetoon aan de natuur. Deze vinyl vloeren hebben een impressionante reliëfdruk, waardoor de vloeren met houtlook n... meer »

Moduleo Transform designvloer

De PVC designvloeren van de Transform collectie van Moduleo Click hebben een extra dikke slijtlaag en zijn daarom ideaal voor winkels en veelgebruikte ruimtes in huis zoals de woon... meer »

Moduleo Select designvloer

Het Select-assortiment van Moduleo biedt een ruime keuze PVC designvloeren met hout- en steeneffecten. De Select vloeren zijn makkelijk schoon te maken en slijtvast door de vlekbe... meer »