pinterest
Een luxe en duurzame vloer met Marmerstone

Een luxe en duurzame vloer met Marmerstone

Een naadloze vloer met een natuurlijke uitstraling geeft niet alleen een ruimtelijk gevoel, maar ook een chique sfeer. Marmerstone vloeren zijn vergelijkbaar met grindvloeren en hebben dezelfde eigenschappen. Omdat Marmerstone naadloos van plint tot plint wordt gelegd, zorgt het voor een optisch verruimend effect, waardoor elke kamer een stuk groter lijkt. De vloer is verder niet krasgevoelig, is veilig stroef en zorgt voor een prettiger akoestiek dan andere harde vloeren. Bovendien is het bijzonder duurzaam en bezit de vloer daardoor een langdurige, natuurlijke schoonheid.

FotoEen luxe en duurzame vloer met Marmerstone   FotoEen luxe en duurzame vloer met Marmerstone

Unica Marmerstone

Unica Marmerstone heeft een luxe, maar ook een natuurlijke uitstraling. Marmerstone voelt minder koud aan dan stenen vloeren en is ook op blote voeten prettig beloopbaar. De vloeren - die bestaan uit een combinatie van kunststof en stukjes marmer - kunnen in wel 25 prachtige natuurlijke kleuren worden aangebracht. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, exclusief en duurzaam. Door de vele mogelijkheden in samenstelling, afwerkingen en de gunstige eigenschappen is het geschikt voor ruimtes met een representatief karakter, bovendien is het aan te brengen op vele soorten ondergronden. De korrelgrootte van Marmerstone van Unica is afhankelijk van de toepassingseisen: hoe groter de belasting en de vervuiling, hoe kleiner de korrel.

FotoEen luxe en duurzame vloer met Marmerstone   FotoEen luxe en duurzame vloer met Marmerstone

Stijlvol als natuursteen

Het marmer voor Marmerstone komt rechtstreeks uit de natuur en wordt gemaakt van grote marmerblokken die gebroken worden. Na het breken van deze brokken natuursteen worden de stukken marmer getrommeld om de scherpe kanten er vanaf te halen. Unica heeft 25 basiskleuren die alleen uit de natuurlijke kleur van marmer zijn samengesteld. Door het natuurlijke karakter zijn kleurverschillen mogelijk. Bij toepassing dient men hier rekening mee houden. Het is mogelijk verschillende basiskleuren te mixen voor een extra effect. De steenmaat kan je ook zelf bepalen. De korrels variëren van 1-4mm, 4-6mm en 6-12mm.

FotoEen luxe en duurzame vloer met Marmerstone

 

FotoEen luxe en duurzame vloer met Marmerstone

Unica Vloeren

Vloeren voor wonen en werken

Informatie aanvragen bij Unica Vloeren

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen