Douglas & Jones

Masters of home design

Exclusieve tegelserie One by One: groot formaat tegels voor iedere woonstijl

De tegelserie One by One van Douglas & Jones is een exclusieve collectie tegels waar je alle kanten mee op kan. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect!

Door het mooie formaat van de tegels zijn er minder voegen, waardoor de tekening van de tegels op de vloer en op wanden fantastisch tot zijn rechtkomt. Minder voegen is bovendien extra hygiënisch voor de toepassing van tegels in de keuken en de badkamer. De tegels geven wanden en vloeren karakter. Meer dan mooi & uiterst praktisch.

Kleurvarianten

De serie One by One is verkrijgbaar in veel kleurvarianten en daar zijn pas nog een aantal mooie kleurtinten bij gekomen. Met Clay, Ash, Ground en Ocean zijn er nu zoveel tinten en een grote diversiteit aan afwerking en structuur, dat de serie een solide basis is voor iedere woonstijl. En zeker ook een uitgesproken sfeermaker!

Naast de nieuwe kleuren zijn de exclusieve tegels in formaat 100 x 100 cm verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de White en Platinum White tot de donkere tegels Night Black, Black Chiffon en Black Diamond. Ook zijn er diverse warme grijstinten (Grey, Pietra Grey, Palladium Grey en Urban Great Grey), bruintinten (Imperial Brown, Urban Great Dove en Brown Radical) en natureltinten (Noble Beige, Sand, Urban Great Ivory en Smoke) verkrijgbaar. 

Wil je meer weten over deze mooie tegels met groot formaat? Download de digitale brochure of bezoek een van de verkooppunten

Meer inspiratie: binnentegels van Douglas & Jones

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. 

BROCHURE AANVRAGEN

Douglas & Jones tegels -
Douglas & Jones tegels

Informatie aanvragen bij Douglas & Jones

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen