pinterest
Stijlvol in het interieur: de nieuwste tegelvloeren

Stijlvol in het interieur: de nieuwste tegelvloeren

Een stijlvol interieur begint bij de basis: de vloer. Hier wordt snel en mooi op ingespeeld door nieuwe tegelseries, die aansluiten op de huidige interieurtrends. Zo spotte wij de nieuwste tegels van Douglas & Jones, die duidelijk zijn ontworpen met veel liefde voor design en het interieur. Serie Manor en Serie Metals hebben unieke looks en een bijzondere uitstraling. En ook voor de badkamer heeft Douglas & Jones een te gekke en functionele, nieuwe douchetegel met betonlook.

Vloeren met een warme en doorleefde uitstraling

FotoStijlvol in het interieur: de nieuwste tegelvloeren

Douglas & Jones - serie Manor

Vooruitlopen op de interieurtrends staan de tegels van Douglas & Jones altijd aan de basis van een stijlvol en compleet interieur. Tegelserie MANOR heeft een prachtige warme en doorleefde uitstraling. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid, want door de vele nuances wordt je vloer een sensatie. Vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken van deze tegels mooi tot hun recht!

FotoStijlvol in het interieur: de nieuwste tegelvloeren

Douglas & Jones - Manor tegels & Metallic tegels

Manor heeft een rijk pallet aan verschillende kleuren en vooral de grote afmetingen, bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing.

De looks van met de hand bewerkt metaal

FotoStijlvol in het interieur: de nieuwste tegelvloeren

Douglas & Jones - Metal Serie

De tegels uit de METALS-serie van Douglas & Jones zijn een zeer nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Ze zijn extra bijzonder doordat ze het licht reflecteren en spelen met schaduw in de levendige kleuren. Een mooie innovatie op het gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren met driedimensionale effecten die energie en ritme geven.

De prachtige collectie zorgen voor een veelzijdige originaliteit en een uniek design van elk interieur. Een echte eyecatcher!

Douchetegel met betonlook

FotoStijlvol in het interieur: de nieuwste tegelvloeren

Douglas & Jones douchetegel met drain

Met recht een bijzonderheid, de Douglas & Jones DOUCHETEGEL. Groot want maar liefst 135 x 90 centimeter, maar op maat aan te passen waar nodig. En met een compleet drain systeem. De ideale oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en bijzonder duurzaam. De tegel sluit aan bij de Douglas & Jones BETON collectie (kleuren Antraciet en Grijs), die zeer geschikt zijn voor de badkamer en de inloopdouche. 

Bekijk hier meer tegels van Douglas & Jones

Douglas & Jones

Masters of home design

Informatie aanvragen bij Douglas & Jones

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen