Douglas & Jones

Masters of home design

Stijlvol in het interieur: de nieuwste tegelvloeren

Een stijlvol interieur begint bij de basis: de vloer. Hier wordt snel en mooi op ingespeeld door nieuwe tegelseries, die aansluiten op de huidige interieurtrends. Zo spotte wij de nieuwste tegels van Douglas & Jones, die duidelijk zijn ontworpen met veel liefde voor design en het interieur. Serie Manor en Serie Metals hebben unieke looks en een bijzondere uitstraling. En ook voor de badkamer heeft Douglas & Jones een te gekke en functionele, nieuwe douchetegel met betonlook.

Vloeren met een warme en doorleefde uitstraling

Slaapkamer met vloer met de nieuwste tegels van Douglas & Jones uit de serie Manor. Warm, diep en doorleefd #vloer #tegels #tegelvloer #douglasjones

Douglas & Jones - serie Manor

Vooruitlopen op de interieurtrends staan de tegels van Douglas & Jones altijd aan de basis van een stijlvol en compleet interieur. Tegelserie MANOR heeft een prachtige warme en doorleefde uitstraling. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid, want door de vele nuances wordt je vloer een sensatie. Vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken van deze tegels mooi tot hun recht!

De nieuwste tegels van Douglas & Jones. Tegelserie Manor en Metals #vloer #tegels #keramischetegels #design #interieur #douglasjones

Douglas & Jones - Manor tegels & Metallic tegels

Manor heeft een rijk pallet aan verschillende kleuren en vooral de grote afmetingen, bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing.

De looks van met de hand bewerkt metaal

Tegels uit de metal serie van Douglas & Jones. Vloertegels met metal look: nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Innovatie op het gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren #tegels #tegelvloer #vloer #design #keramisch #douglasjones

Douglas & Jones - Metal Serie

De tegels uit de METALS-serie van Douglas & Jones zijn een zeer nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Ze zijn extra bijzonder doordat ze het licht reflecteren en spelen met schaduw in de levendige kleuren. Een mooie innovatie op het gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren met driedimensionale effecten die energie en ritme geven.

De prachtige collectie zorgen voor een veelzijdige originaliteit en een uniek design van elk interieur. Een echte eyecatcher!

Douchetegel met betonlook

Douglas & Jones DOUCHETEGEL. Groot want maar liefst 135 x 90 centimeter, maar op maat aan te passen waar nodig. En met een compleet drain systeem. De ideale oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en bijzonder duurzaam. #douchetegels #douche #inloopdouche #beton #douglasjones

Douglas & Jones douchetegel met drain

Met recht een bijzonderheid, de Douglas & Jones DOUCHETEGEL. Groot want maar liefst 135 x 90 centimeter, maar op maat aan te passen waar nodig. En met een compleet drain systeem. De ideale oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en bijzonder duurzaam. De tegel sluit aan bij de Douglas & Jones BETON collectie (kleuren Antraciet en Grijs), die zeer geschikt zijn voor de badkamer en de inloopdouche. 

Bekijk hier meer tegels van Douglas & Jones

BROCHURE AANVRAGEN

Douglas & Jones tegels -
Douglas & Jones tegels

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen