Troffelvloeren: robuust en onderhoudsvriendelijk

Troffelvloeren: robuust en onderhoudsvriendelijk

Ben je op zoek naar een robuuste, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer? Troffelvloeren zijn volledig gesloten en slijtvaste vloeren, die heel geschikt zijn voor intensief gebruikte ruimtes. Functioneel en decoratief!

Wat is een troffelvloer?

Troffelvloeren bestaan uit een mix van kunsthars en ingekleurde kwartskorrels. De fijnkorrelige structuur van de vloer wordt dichtgezet met een transparante toplaag, waardoor de vloer slijtvast en onderhoudsvriendelijk is.

Houten keuken met Unica troffelvloer: een robuuste, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer. Ook voor natte ruimtes! #troffelvloer #unica #keukenvloer #keuken

Unica troffelvloer

Toepassingen van troffelvloeren

De troffelvloeren werden oorspronkelijk vanwege de hoogwaardige chemische en mechanische eigenschappen vooral als functionele vloer in o.a. de bedrijfsruimtes en natte ruimtes zoals kleedkamers met doucheruimtes gebruikt. Nu worden deze slijtvaste vloeren steeds vaker toegepast als decoratieve vloerafwerking in o.a. de horeca, woonhuizen, kantines en kantoren.

Ook eigen kleurencombinaties zijn mogelijk!

Unica is specialist op het gebied van troffelvloeren. Verschillende kleuren zijn mogelijk zelfs een eigen kleurencombinatie van de vloer, die perfect bij jouw interieur en stijl past. De afwerking van deze vloeren is standaard glanzend, maar de vloer kan ook mat worden uitgevoerd. Mat wordt meestal aangebracht in ruimtes met een decoratief karakter, zoals showrooms. Wanneer een ruimte antislip moet zijn is de vloer altijd mat. Ook worden er vaak combinaties gemaakt met onder meer het Unica grindtapijt. 

Woonkeuken met Unica troffelvloer: een robuuste, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer. Ook voor natte ruimtes! #troffelvloer #unica #keukenvloer #keuken

Bezoek de Unica showroom om de mogelijkheden en kleuren te bekijken. Of vraag vrijblijvend informatie aan.

Brochure over Troffelvloeren: robuust en onderhoudsvriendelijk aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP