pinterest
Moderne badkamervloeren

Moderne badkamervloeren

De badkamer verdient een vloer die niet alleen functioneel en waterbestendig is, maar die ook past bij jouw stijl en wensen. Jarenlang waren tegels de beste keus voor de badkamervloer en tegels zijn nog steeds super populair. Daarnaast zien we verschillende moderne en innovatieve alternatieven die de badkamer kunnen omtoveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van vloeren met houtlook voor een Scandinavische badkamerstijl? Lees dan verder en bekijk de mogelijkheden.

Het perfecte vloeralternatief voor de badkamer!

In een ruimte waar vocht en waterspatten de norm zijn, moet de vloer waterdicht zijn om te voorkomen dat hij slijt of beschadigt. Bovendien wil je in de badkamer een vloer die eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is. Wil jij iets anders dan keramische of porseleinen tegels op de vloer? De waterbestendige laminaatvloeren, designvloeren in hout- of steenlook en zelfs houten vloeren van MEISTER zijn het perfecte vloeralternatief voor de badkamer!

FotoModerne badkamervloeren

Waterbestendige houtlook vloeren

Bij het leggen van vloerbedekkingen in de badkamer is vooral één punt belangrijk: waterbestendigheid! De PVC-vrije en woongezonde design- en laminaatvloeren van MEISTER beschikken over een speciale AquaStop-impregnering van de randen en bijzonder dichte kliksystemen die de vloeren beschermen tegen schade door stilstaand water. Afhankelijk van de vloer is de watervastheid gegarandeerd voor 4 of zelfs 24 uur. De zogenaamde "speciale AquaSafe-plaat" met gereduceerd opzwelrisico als tussenlaag van de waterbestendige vloeren zorgt voor extra bescherming.

FotoModerne badkamervloeren

Minstens zo belangrijk is de uitstraling van de vloeren. Zowel de laminaat- als de designvloeren zijn verkrijgbaar in tal van verschillende decors en formaten - klassieke eikendecors, stijlvolle leisteenimitaties, als korte en lange planken of tegelformaten.

Perfect geschikt voor renovaties

Absoluut watervast, niet alleen waterbestendig, zijn de MEISTER Rigid Core-vloeren van ftalaatvrije kunststof: eenvoudig en veilig zwevend te leggen, stabiel ook onder invloed van warmte en absoluut ongecompliceerd schoon te maken. Door de geringe opbouwhoogte van 5,5 mm of 6 mm zijn de vloeren ook perfect geschikt voor renovaties. Hoogwaardige, authentieke oppervlakken met voelbare structuren in de nieuwste kleuren maken designvloeren van MeisterDesign. rigid ook visueel een highlight in de badkamer.

Stijlvol: echte houten vloer in de badkamer

FotoModerne badkamervloeren

Een echte houten vloer in de badkamer leggen? Dankzij de AquaSafe-plaat en impregnering van de randen is de innovatieve Lindura houten vloer in kasteelplanken-formaat meer dan 24 uur waterbestendig. In de natuurgeoliede versie kan Lindura extra worden beschermd tegen vocht door een tweede laag olie aan te brengen. Zelfs MeisterParquet. longlife is voorzien van de AquaStop impregnering van de randen en is daarmee officieel vier uur watervast (m.u.v. PS 500). Zo staat niets het leggen van houten vloeren in de badkamer in de weg!

FotoModerne badkamervloeren

Kortom, terwijl de oude vertrouwde tegels nog steeds hun plaats verdienen, bieden moderne badkamervloeren een spannend scala aan mogelijkheden om jouw badkamer om te toveren tot een stijlvolle en functionele ruimte. Zo wordt jouw badkamer een plek waar je elke dag weer graag binnenstapt.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen