pinterest
Designvloer MeisterDesign. rigid: de ongecompliceerde vloerbedekking voor alle ruimtes

Designvloer MeisterDesign. rigid: de ongecompliceerde vloerbedekking voor alle ruimtes

Je vloer speelt een belangrijke rol in het interieur, want vloeren nemen letterlijk veel ruimte in. Bekende vloersoorten zijn parket en laminaat, maar er zijn altijd innovaties waar we je graag van op de hoogte brengen. Vloeren, die gemakkelijk te onderhouden, gemakkelijk te leggen en tegelijkertijd robuust zijn, zoals de moderne "rigid" vloeren. 

De alleskunner

De planken en grote tegels van de innovatieve designvloer MeisterDesign. rigid hebben een meerlaags oppervlak van vinyl met PUR-coating en dat geeft deze vloeren veel voordelen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, eenvoudig én zwevend te leggen, verminderen loopgeluid en hebben een geringe opbouwhoogte waardoor ze zeer geschikt zijn voor renovaties. Het is de absoluut ongecompliceerde alleskunner voor woonkamers, badkamers en alle andere ruimtes, die ook nog eens indruk maakt door de moderne en natuurlijke decors. 

Authentieke looks

Hoogwaardige, authentiek gedrukte oppervlakken in moderne kleuren maken van de Rigid Core-vloeren van MEISTER een optische highlight voor iedere woning. De lange planken hebben een lengte van ruim 1,80 m en decors zonder herhaling op de plank, dat maakt ze absoluut uniek.

FotoDesignvloer MeisterDesign. rigid: de ongecompliceerde vloerbedekking voor alle ruimtes

Het hoogwaardige oppervlak met excimer-lak staat garant voor een bijzonder gelijkmatige, matte finish. Zowel de planken als de grote tegels zijn watervast en zeer stijlvol voor de badkamer!

Geluiddempend

De geïntegreerde contactgeluiddemping waarmee alle MeisterDesign. rigid varianten zijn uitgerust, bestaat uit stabiel, recyclebaar XPS-schuim dat contact- en loopgeluid betrouwbaar vermindert. Zo is deze vloerbedekking bijzonder stil en geschikt voor intensief gebruikte ruimtes. Met het keurmerk "Indoor Air Comfort GOLD"* zorgt deze vloer voor kamers met gezonde lucht.

Snelle en veilige montage

Dankzij een stevig kliksysteem kunnen de vloeren gemakkelijk zwevend worden gelegd. Ook is het mogelijk de vloer bijvoorbeeld op tegels te leggen, waarbij de oude ondergrond absoluut niet doordrukt. Perfect bij een renovatie! Je snijt de planken simpelweg op maat met een stanleymes. Dit vermindert overlast van geluid tijdens het plaatsen en stof en zaagsel is nergens te bekennen. Voor meer informatie lees: Designvloeren het gezonde alternatief voor vinyl

Bekijk hier meer voorbeelden van Designvloeren van Meister

FotoDesignvloer MeisterDesign. rigid: de ongecompliceerde vloerbedekking voor alle ruimtes

*Het Indoor Air Comfort GOLD-keurmerk duidt op bijzonder emissiearme producten. Een hoge emissie van formaldehyde en vluchtige organische stoffen (VOC's) kan tot onaangename geurtjes en irritatie aan de ogen, luchtwegen en huid leiden. Het keurmerk waarborgt een lage emissie van VOC's en naleving van alle wettelijke en overige relevante, vrijwillige vereisten voor de betreffende productgroep. 

Informatie aanvragen bij Meister

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen