pinterest
MEISTER breidt duurzame houten vloeren collectie uit

MEISTER breidt duurzame houten vloeren collectie uit

Het assortiment duurzame houten vloeren van MEISTER is verder doorontwikkeld. Het gaat hier vooral om de uitgebreide Lindura-collectie, die wij al vaker in de spotlights hebben gezet. Zo zijn de kasteelplanken bijvoorbeeld voorzien van een AquaStop-impregnering. Dat betekent dat ze een etmaal lang watervast zijn en daardoor geschikt voor vochtige ruimtes. Handig én mooi voor in de keuken, maar ook voor de badkamer!

Natuurlijke uitstraling door ultramatte lak 

FotoMEISTER breidt duurzame houten vloeren collectie uit

De innovatieve ultramatte lak (Duratec Nature) wordt tot diep in de individuele poriën aangebracht, waardoor er een sterk verbeterde vlekbestendigheid en een hoge bestendigheid tegen microkrassen en slijtage ontstaat.

FotoMEISTER breidt duurzame houten vloeren collectie uit

Ook zorgt de Duratec Nature voor een natuurlijke uitstraling. Naast de olie en de lak is de Wood Powder aangepast wat betreft kleur en helderder geworden.

Nieuw visgraatformaat 

FotoMEISTER breidt duurzame houten vloeren collectie uit

Het nieuwste formaat visgraatplank is wat kleiner dan de bekende kamerbrede kasteelplanken met een lengte van 2200 x 270 mm/2600 x 320 mm en meet 'slechts' 700 x 140 mm. Vanaf 1 april is deze plank in maar liefst acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Aangezien iedereen zijn steentje bijdraagt aan het zuinig omgaan met de beschikbare natuurlijke grondstoffen, is een keuze voor Lindura altijd positief, vanwege de duurzaamheid van dit product.

Watervaste designvloeren

FotoMEISTER breidt duurzame houten vloeren collectie uit

De watervaste Rigid-Core-vloeren van MEISTER worden eveneens uitgebreid tot maar liefst 36 opties, waaronder 25 nieuwe ontwerpen. Het mooie van deze collectie is dat retourmateriaal en montageresten worden gerecycled. Daarnaast is over de Rigid-Core-vloeren te vertellen dat ze beschikken over een bijzondere stabiliteit en prachtige kleuren hebben.

Voor meer informatie over deze vloeren: bezoek de website Meister.com of vind hier een vakhandel in de buurt

Informatie aanvragen bij Meister

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen