Waterproof en geluiddempende vloerencollectie van Meister

De designvloeren van de Rigid Core-waterproofcollectie van MEISTER zijn uitgebreid met veel nieuwe dessins en ontwerpen. Deze vloeren, die worden gefabriceerd in Duitsland, onderscheiden zich door hun bijzondere stabiliteit en antibacteriële werking. Dat ze waterproof zijn, maakt ze ideaal voor ruimtes als de keuken en de badkamer. In dit artikel vertellen we je wat alle voordelen zijn van deze stijlvolle vloeren. 

Stille vloeren

De contactgeluiddemping waarmee alle MeisterDesign. rigid-varianten zijn uitgerust, bestaat uit stabiel, recyclebaar XPS-schuim dat contact- en loopgeluid vermindert. Dat is fijn wanneer de vloeren op de hogere verdiepingen hiermee bekleed zijn. Dankzij een stevig kliksysteem kunnen de vloeren eenvoudig zwevend worden gelegd. Het is tevens mogelijk deze vloer op een bestaand oppervlak als tegels te leggen.

De compacte planken zijn geluiddempend vanwege de extra elastische tussenlaag en vormstabiel door de speciale dragerplaat van rigide polymeer. Ook zijn de planken relatief licht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en te leggen zijn. Het meerlaagse oppervlak van vinyl met PUR-coating zorgt ervoor dat de vloer ook nog eens eenvoudig te onderhouden is.

 

Gezonde vloeren

Alle MeisterDesign. rigid-vloeren zijn vrij van ftalaten, een groep van chemische stoffen die de gezondheid kunnen beïnvloeden. Dat maakt deze designvloeren het gezonde alternatief voor vinyl. Wil je meer weten over deze vloeren? Download hier de brochure. 

Lees hier ook: Laminaat in de badkamer

BROCHURE AANVRAGEN

Meister -
Meister

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen