pinterest
Elektrische vloerverwarming op maat van Speedheat

Elektrische vloerverwarming op maat van Speedheat

Bij het kiezen van een verwarmingssysteem spelen comfort, kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Met elektrische vloerverwarming in de woonkamer, badkamer, keuken, kinderkamer, toilet of de hele woning zit je er altijd warmpjes bij. En de stralingswarmte is heerlijk aangenaam; niet te vergelijken met traditionele centrale verwarming.

FotoElektrische vloerverwarming op maat van Speedheat

De voordelen van Speedheat vloerverwarming

De ultra dunne vloerverwarming (1 mm dun) van Speedheat past in iedere ruimte en onder alle soorten vloeren: van houten vloeren tot laminaat en van tegelvloeren tot tapijt. Deze innovatieve verwarming verwarmd razend snel waar en wanneer dat nodig is en is volledig per vertrek regelbaar. Daarom is het niet nodig om de vloerverwarming de hele dag aan te laten staan om ’s avonds een warme vloer te hebben, een slimme thermostaat stelt de verwarming in op maat. Dat is goed voor het milieu en bespaart op de energierekening. Niet voor niets is het “Huis van de toekomst” uitgerust met dit innovatieve en milieubewuste verwarmingssysteem. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de unieke Speedheat ondervloer isolatie gaan de verbruikskosten nog verder omlaag, omdat de ondervloer ervoor zorgt dat de vloer nog sneller op temperatuur is. 

FotoElektrische vloerverwarming op maat van Speedheat

Geïnstalleerd door professionals

De installatie door een erkend installateur is in de prijs inbegrepen, wat het Speedheat systeem aanzienlijk goedkoper maakt dan doe-het-zelf systemen. De professionals van Speedheat stemmen de verwarming volledig af op je woonwensen en installeren binnen kort tijdsbestek. Bij renovatie is hak – en breekwerk niet nodig. Deze elektrische vloerverwarming is niet alleen energiezuinig, maar ook veilig, onderhoudsvrij en met tien jaar garantie.

FotoElektrische vloerverwarming op maat van Speedheat

Informatie aanvragen bij Speedheat

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen