Speedheat vloerverwarming verwarmt je woning efficiënt & duurzaam

Speedheat is al 25 toonaangevend in Nederland wat betreft visie en productontwikkeling op het gebied van verwarming. Zo bracht de vloerverwarmingsspecialist tegelverwarming, tapijtverwarming, scheepsdekverwarming en spiegelverwarming op de markt. Met nieuwe technologische mogelijkheden volgden nieuwe ontwikkelingen. In de loop van de tijd nam het belang van isoleren toe en werden ook isolatieproducten toegevoegd aan het assortiment. 

De warmte van morgen

Speedheat infrarood vloerverwarming #speedheat #infraroodwarmte #vloeren #vloerverwarmingondertegelvloeren #vloerverwarming 

Sinds 1996 worden huizen, gebouwen en schepen in Nederland verwarmd met het unieke één mm dunne infrarood verwarmingssysteem van Speedheat. Een geweldige ontwikkeling die veel heeft gebracht, ook richting duurzaamheid. Het is niet voor niets dat Speedheat graag zegt: wij regelen de warmte van morgen. Want voor een leefbare wereld is het noodzaak dat de CO2-uitstoot omlaag gaat. Daarnaast moeten landen van fossiele brandstoffen af en huizen beter geïsoleerd worden om zo het energieverbruik te beperken. Speedheat draagt daar als organisatie én leverancier van producten aan bij.

Meerjarenplan

Speedheat stralingswarmte op de vloer #speedheat #vloerverwarming #stralingswarmte #duurzamevloerverwarming

Een Speedheat vloerverwaming is geschikt voor heel veel vloeren. Daarbij maakt het oppervlak niet uit. Ook niet of de woning gerenoveerd is of nieuw. Het voordeel bij renovatie is dat je ruimte voor ruimte de vloerverwarming erin kunt laten leggen in een meerjaren verduurzamingsplan. Vervolgens installeer je de wifi klokthermostaten en kun je op afstand de vloerverwarming per vertrek regelen. Deze nieuwe technologie maakt het mogelijk nog duurzamer en efficiënter met energie om te gaan, zonder in te leveren op comfort.

Wil je meer weten over de toekomstvisie van Speedheat? Vraag dan informatie aan via de website.

Wil je meer producten van Speedheat zien? Kijk dan hier.

BROCHURE AANVRAGEN

Speedheat -
Speedheat

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen