pinterest
Ga je voor horizontaal of toch liever verticaal?

Ga je voor horizontaal of toch liever verticaal?

Wanddecoratie is een belangrijk element in het interieurontwerp dat de sfeer en stijl van een ruimte aanzienlijk kan beïnvloeden. De keuze voor een specifieke wanddecoratie hangt af van verschillende factoren, zoals persoonlijke smaak, de functie van de ruimte, en de gewenste ambiance. Wil je een wand een echte wow-factor geven? Dan zijn de 'KitKat' tegels van Designtegels een echte aanrader. Deze tegels, met hun kenmerkende langwerpige, smalle vorm, brengen een uniek visueel element in elke ruimte. Ze lijken op de vorm van de bekende chocoladereep, vandaar de naam. Deze tegels zijn beschikbaar in een scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor wanddecoratie. Met deze tegels laat je iedere wand in huis 'shinen'.

FotoGa je voor horizontaal of toch liever verticaal?

Kleurrijk en veelzijdig

De KitKat tegels van Designtegels zijn er in diverse materialen, waaronder keramiek en marmer, elk met unieke kwaliteiten. Overweeg welk materiaal het best past bij jouw project. De keramische Barritas zijn bijvoorbeeld ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Beschikbaar in 23 trendy kleuren - van Uranutang tot Indigo - er is altijd een kleur die aansluit bij jouw interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en je kan kiezen tussen een glanzende of matte afwerking.

FotoGa je voor horizontaal of toch liever verticaal?

Flexibele Plaatsing

Wat KitKat tegels uniek maakt, is hun vermogen om zowel horizontaal als verticaal te schitteren. Hiermee kan je de hoogte of de lengte van een ruimte benadrukken, daarnaast passen de tegels in iedere woonstijl. Het esthetische voordeel van KitKat tegels ligt vooral in hun vermogen om textuur en diepte toe te voegen aan een ruimte. Hun langwerpige vorm creëert een interessant patroon dat kan variëren van subtiel en verfijnd tot opvallend en dramatisch.

FotoGa je voor horizontaal of toch liever verticaal?

Handgemaakt

De Spaanse keramische tegels worden met de hand voorzien van een glazuurlaag voordat ze in een grote oven worden gebakken. Dit traditionele productieproces draagt bij aan de unieke afwerking van de tegels. De robuuste toplaag maakt ze geschikt voor verschillende toepassingen. Deze tegels zijn echter uitsluitend bedoeld als wandbekleding. De KitKat-tegel kenmerkt zich door een stevige onderlaag met ingeslepen groeven die na installatie gevuld kunnen worden. Voor montage op een gebogen oppervlak kunnen de afzonderlijke stroken losgesneden en afzonderlijk aangebracht worden.

FotoGa je voor horizontaal of toch liever verticaal?

Vind jij het lastig welke tegel er in jouw keuken, badkamer of hal het beste tot zijn recht komt? Ga dan eens langs bij de showroom(s) van Designtegels en bekijk en voel de tegeltjes zelf! Pas dan komen de vormen en texturen in de verschillende tegeltjes tot hun recht. En bovendien kunnen de specialisten daar je dan helpen met je keuze.

Designtegels

Handgemaakte tegels uit alle windstreken

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen