pinterest
Elektrische vloerverwarming voor nu en de toekomst

Elektrische vloerverwarming voor nu en de toekomst

Er wordt volop duurzaam gebouwd en daarbij wordt rekening gehouden met het vooruitzicht, dat we in de toekomst geen gas meer gaan gebruiken. Maar hoe gaan we onze woningen verwarmen nu gas uit zwang raakt? Wie duurzaam wil bouwen, wil een huis met een verwarmingssysteem dat voldoet aan de eisen van nu en morgen.

Speedheat heeft een zeer energie-efficiënt elektrisch verwarmingssysteem. En doordat er steeds betere manieren komen om zelf energie op te wekken, is Speedheat een duurzame verwarmoplossing.

Een comfortabel warm huis

Deze elektrische vloerverwarming is 100% infrarood, waardoor de warmte heerlijk comfortabel aanvoelt en er geen koude tocht over de vloer meer is. Het systeem is maar 1 mm dun en hierdoor toepasbaar in alle situaties, onder iedere type vloer en geeft direct warmte af.

Energie die wordt omgezet in warmte wordt direct afgegeven aan de ruimte. Hierdoor warmt de vloer zeer snel op.

De Speedheat vloerverwarming is geschikt als bijverwarming (i.c.m. bijv. radiatoren), maar ook als hoofdverwarming (zonder radiatoren). Het vloeroppervlak maakt voor Speedheat niet uit, want zij installeren van kleine vloeren tot grote vloeren en van kleine tuinhuisjes tot hele woningen en panden.

Speedheat wordt in tegenstelling tot een buizensysteem niet in maar op de stenen ondervloer aangebracht en direct onder de topvloer. Energie die wordt omgezet in warmte wordt direct afgegeven aan de ruimte. Hierdoor warmt de vloer zeer snel op.

Bekijk in het filmpje hoe dit werkt:

Het systeem maakt gebruik van slimme digitale klokthermostaten, die per ruimte kunnen worden ingesteld. De klokthermostaten meten zelf hoelang van te voren ze moeten worden ingeschakeld om op tijd de juiste temperatuur te bereiken >> lees meer

Je geniet zo altijd van comfortabele warmte!

Informatie aanvragen bij Speedheat

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen