pinterest
Eenvoudig de perfecte vloer kiezen met de Meister Interior Designer: Ontdek hoe!

Eenvoudig de perfecte vloer kiezen met de Meister Interior Designer: Ontdek hoe!

Je wilt een nieuwe vloer kopen, maar je vindt het moeilijk om je voor te stellen welke vloer het best past bij je interieur. Zal een donkere tint mooi passen bij de ruimte, of is een lichtere plank een beter plan? Hoe zit het met het formaat: lange planken of misschien toch beter tegels? En welke vloer past het beste bij je favoriete meubels? No worries! Veel mensen zijn onzeker bij het visualiseren van een nieuwe vloer, daarom zijn er handige tools ontwikkeld om je te helpen!

De Meister Interior Designer is dé tool die al deze vragen moeiteloos beantwoordt. Het enige wat je hoeft te doen is een foto van je ruimte uploaden, verschillende vloeren selecteren, en voilà! De vloeren worden gevisualiseerd in je eigen woning, zodat je moeiteloos kunt ontdekken welke vloer het beste bij jouw stijl en ruimte past.

FotoEenvoudig de perfecte vloer kiezen met de Meister Interior Designer: Ontdek hoe!

Maak een verlanglijst

Verzamel je favoriete Meister vloeren online in een speciale verlanglijst, die op verschillende manieren kan worden gebruikt, zowel online als offline! Open je lijst moeiteloos op een andere computer of download deze als handig pdf-bestand. Met een eenvoudige invoer van de code op www.meister.com of door simpelweg de QR-code te scannen, heb je direct toegang tot je lijst.

FotoEenvoudig de perfecte vloer kiezen met de Meister Interior Designer: Ontdek hoe!

Thuis je favoriete vloer kiezen

Handig wanneer je na een bezoek aan de showroom je favoriete geselecteerde vloeren thuis nog een keer wilt bekijken, om een goede keuze te maken. Vanuit de verlanglijst kunnen de geselecteerde vloeren ook weer met de Interior Designer digitaal in de eigen ruimte worden bekeken. Zo wordt het kiezen van de perfecte vloer een fluitje van een cent!

          Lees ook: De nieuwe laminaatvloeren van Meister

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen