pinterest
Een parketvloer voor het leven

Een parketvloer voor het leven

De nieuwe collectie MeisterParquet. longlife gaat, de naam zegt het al, levenslang mee. De focus ligt op sterk hout als eiken, maar ook essen-, beuken- en notenhout komen voor in het assortiment. De lengte van de planken varieert van kasteelplanken formaat tot visgraat en korte planken. Dat zorgt ervoor dat je op vele manieren en patronen het parket kunt laten leggen. In dit artikel vertellen we je wat deze vloeren zo bijzonder maakt.

FotoEen parketvloer voor het leven

Vloeren met ultramatte uitstraling 

Meister ontwikkelde speciaal voor het MeisterParquet longlife-assortiment een ultramatte lak, genaamd Duratec Nature. Kenmerkend voor deze lak is dat het tot diep in elke houtporie doordringt met als gevolg weinig onderhoud aan de vloer.

Duratec Nature heeft een ultramatte uitstraling, waardoor een aangename voelbare structuur ontstaat en de vloer natuurlijk aanvoelt. 

FotoEen parketvloer voor het leven 

Gezonde vloeren 

MeisterParquet. longlife is een natuurproduct. Het werkt vochtregulerend en zorgt zo voor een gezond woonklimaat. Het antibacteriële oppervlak geeft extra hygiëne in huis. Alle parketvloeren van Meister beschikken trouwens over dit oppervlak, of ze nu behandeld zijn met of zonder ultramatte lak.

FotoEen parketvloer voor het leven

Minder warmteverlies

Vergeleken met een massief houten vloer is er voor het oppervlak van MeisterParquet. longlife slechts tiende van de grondstof hout nodig, en dat is goed voor het milieu. Maar er is meer, in de HDF-tussenlaag zit vrijwel geen lucht die de warmte tegen kan houden, waardoor de warmte van de vloerverwarming de woonruimte sneller en met minder verlies kan verwarmen. Dat maakt deze parketvloeren helemaal een product van deze tijd!

Meer informatie over de Meister parketvloeren vind je op meister.com 

Informatie aanvragen bij Meister

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen