pinterest
De nieuwe laminaatvloeren van MEISTER

De nieuwe laminaatvloeren van MEISTER

MEISTER heeft op Domotex in Hannover een nieuwe reeks laminaatvloeren onthuld met een sterke focus op duurzaamheid en natuurlijkheid, inclusief de dunne houten vloer Natureflex. Het nieuwe laminaat assortiment imponeert met natuurlijke en authentieke decors en een nieuw kliksysteem. Met de nieuwe akoestische panelen Acoustic Sense WOOD en de duurzame houten vloer Natureflex worden nog twee nieuwkomers getoond.

De nieuwste laminaatvloeren

FotoDe nieuwe laminaatvloeren van MEISTER

Meister laminaat staat bekend om zijn uitmuntende eigenschappen. Het is gezond voor de leefomgeving, stevig en eenvoudig te onderhouden. Deze laminaatvloeren bestaan voor 95% uit natuurlijke materialen, vermijden pvc en weekmakers en zijn gecertificeerd met het Blauer Engel-keurmerk. Back to Nature is het motto van de nieuwe laminaatcollectie, gericht op authentieke en natuurlijke eiken-decors die visueel en tactiel bijna niet te onderscheiden zijn van parket. Dit compacte assortiment wordt uitgebreid met trendy formaten zoals visgraat, een 244 mm-formaat en brede planken en de montage is nu nog eenvoudiger.

Dunne houten vloer

FotoDe nieuwe laminaatvloeren van MEISTER

Natureflex HD 100 is een dunne houten vloer van slechts 8mm dikte en uiterst flexibel en sterk. Deze vloer is perfect voor renovaties vanwege zijn slanke opbouw. Met verbeterde oppervlaktetechnologie combineert Natureflex HD 100 een natuurlijk en aantrekkelijk oppervlak met een authentiek kleurverloop. De ultramat gelakte afwerking maakt hem uiterst robuust en gemakkelijk te onderhouden. De planken kunnen volledig worden verlijmd of zwevend worden gelegd dankzij het praktische kliksysteem Multiclic.

Lindura, focus op duurzaamheid

FotoDe nieuwe laminaatvloeren van MEISTER

Naast het nieuwe laminaatassortiment toont MEISTER ook opnieuw zijn unieke ecologische Lindura houten vloer, gebaseerd op Wood-Powder-technologie. Lindura overtuigt met zijn focus op duurzaamheid, materiaalefficiëntie en praktische bruikbaarheid. Alle planken van de HD 400-collectie zijn voorzien van AquaStop-impregnering, waardoor de vloer 24 uur lang waterbestendig is en geschikt is voor vochtige ruimtes.

Akoestische panelen

FotoDe nieuwe laminaatvloeren van MEISTER

MEISTER breidt zijn assortiment akoestische panelen uit met drie nieuwe houtoppervlakken. Deze panelen, gemaakt van karaktervol massief hout en hoogwaardig vilt, fungeren niet alleen als wandpanelen, maar verbeteren ook de akoestiek in een ruimte. De nieuwe akoestische panelen Acoustic Sense Wood voegen een bijzondere flair toe aan moderne interieurs en absorberen tot 100% van het geluid.

Wil je meer weten over MEISTER, vraag dan hier de brochure aan.

Informatie aanvragen bij Meister

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen