DecoLegno helpt bij interieuroplossingen op maat

DecoLegno is dé partner voor op maat gemaakte interieuroplossingen. De uitgebreide collectie materialen omvat unieke decors en structuren zoals decorspaanplaat, HPL en MDF. Daarnaast is het assortiment uitgebreid met eigentijdse oppervlakken met antibacteriële en anti-vingerafdruk eigenschappen. De eigenzinnige HPL Specials collectie biedt uitgesproken decors, variërend van natuurlijk hout tot steensoorten en eigentijdse unikleuren.

Decoratief plaatmateriaal

In deze hoogwaardige maatwerk keuken is gewerkt met decoratief plaatmateriaal, met de verfijnde uitstraling van cement. De offwhite kleur combineert mooi met het donkere houtdecor en de latten in de bovenkastjes zorgen voor een speels accent. Ontwerp: Studio Zuyd, foto: Denise Zwijnen. 

Verbrand hout

Met deze maatwerkkeuken is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De kasten lopen door tot de schuine dakrand voor extra opbergruimte. Het decoratieve plaatmateriaal met de uitstraling van verbrand hout geeft deze keuken een doorleefde uitstraling. Ontwerp: BINTH Interieurontwerp, foto: Thom Geelen Fotografie. 

Zachte sfeer

Het spelen met organische en afgeronde vormen in het interieur zorgt voor een vriendelijke en zachte sfeer. Deze kastenwand is op maat gemaakt en een echte eyecatcher. In het decoratieve plaatmateriaal beleef je de natuurlijke textuur van Alpacawol. Ontwerp: Mandy Vroegop Interior Design, foto: Peter Baas Fotografie. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van DecoLegno, vraag dan de brochure aan.

DecoLegno

Passende materialen voor maatwerk interieurs

Informatie aanvragen bij DecoLegno

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen