pinterest
Binnenkijken. Droomwoning in rustiek landelijke stijl

Binnenkijken. Droomwoning in rustiek landelijke stijl

Niets is leuker dan even gluren bij de buren! Daarom zijn de ‘Binnenkijkers’ favoriete artikelen van onze redactie. Wij zijn altijd nieuwsgierig hoe een interieur tot stand is gekomen en vooral naar het totaalplaatje – het eindresultaat. Deze keer geeft Kersbergen ons de kans om even binnen te kijken bij één van hun relaties. Wie fan is van een robuust landelijk interieur zal blij worden van de rustieke Bourgondische vloer die hier de basis vormt van de prachtige sfeer.

FotoBinnenkijken. Droomwoning in rustiek landelijke stijl

Rustieke vloer

Dit droomhuis staat in Tiel, een nieuwbouwhuis gebouwd op traditionele wijze, met de looks van een oude boerderij, compleet met authentieke balkenconstructie. Het was de wens van de bewoners om een warm en gastvrij thuis te creëren, en dat is absoluut gelukt. Een bijzondere bijdrage hieraan is de prachtige combinatie van een houten keuken en een rustieke vloer van Bourgondische dallen in de kleur Fez licht grijs.

Bourgondische dallen

Deze Bourgondische dallen vloer van Marokkaans kalksteen heeft een gezandstraald en gepunthamerd oppervlak, waardoor de vloer een rustieke uitstraling heeft gekregen. De steen heeft een lichte kleurselectie van Fez grijs en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van fossielen, wat resulteert in donkerdere plekken in de steen. Hierdoor komt de steen echt tot leven en is elke tegel uniek in patroon en uitstraling.

FotoBinnenkijken. Droomwoning in rustiek landelijke stijl

Bourgondische dallen is een term die al jarenlang gebruikt wordt om de Franse kalksteen uit de omgeving van Bourgondië te beschrijven. Het staat bekend als een vloertegel die geschikt is voor landelijk wonen, duurzaam is en gemakkelijk te onderhouden.

Onderhoud

De voordelen van Bourgondische dallen zijn de volgende: ze hebben een lange levensduur en vereisen weinig onderhoud, ze passen goed in elk interieur vanwege het brede kleurenpalet, ze kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming, en er zijn talloze afwerkingsmogelijkheden beschikbaar. Deze Bourgondische dallen vloer kan je het beste onderhouden met Superfix onderhoudswas. De melkachtige was voorziet de steen van een beschermende laag en zorgt tevens voor een subtiele glans. Het wekelijkse onderhoud van de vloer bestaat uit het dweilen met uitsluitend water, zonder gebruik van schoonmaakmiddelen.

Bron: kersbergen.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen