Kersbergen Natuursteen

Uw vloer, onze passie

Schitterende vloeren met zachte grijstinten

Vloeren in grijstinten zijn populair en passen helemaal bij de huidige woontrends. Met tegels in subtiele grijstinten als basis van je interieur kan je alle kanten op. Van een landelijke woonstijl, tot een Scandinavische stijl of een mix van beide; bekijk in dit artikel wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste collecties natuursteen vloeren.

Keuken met natuursteen tegels in zachte grijstinten. Kersbergen natuursteen #keuken #vloer #natuursteen #tegels #kersbergen

Kersbergen natuursteen - Fez grijs

Natuursteen in grijstinten

De nieuwste collectie natuursteen tegels van Kersbergen is heel bijzonder. Kersbergen is bekend van de mooie Bourgondische vloeren uit Frankrijk, die over het algemeen behoorlijk uitgesproken zijn qua kleur en structuur. Omdat de populariteit van lichtgrijze vloeren is toegenomen, is er in de groeves in Frankrijk gezocht naar kalksteen vloeren met subtiele grijstinten. Toen deze steen werd gevonden, is er een schitterende nieuwe collectie vloertegels van gemaakt. Deze vloeren blijken populair en zijn al in verschillende mooie interieurs toegepast. Wij mogen je laten binnenkijken in deze huizen ter inspiratie!

Keuken met natuursteen vloer. Natuursteen tegels Dhoughi Kersbergen #kersbergen #natuursteen Doughi #keuken #keukenvloer

Kersbergen natuursteen - Dhoughi mix

De meest gelegde tegel is momenteel de natuursteen vloer ‘Dhoughi mix’. Dit is een mix van verschillende zachte grijs en greige tinten die verkrijgbaar is in verschillende maten.

Kersbergen natuursteen vloer Dhoughi mix vloertegels #kersbergen #natuursteen #interieur

De Dhoughi mix tegel is gemakkelijk in onderhoud en wordt - nadat deze is gelegd en gedroogd - behandeld met een transparant beschermmiddel. 

Montpellier

Vloer met natuursteen tegels Montpellier van Kersbergen natuursteen #vloer #natuursteen #kersbergen

Kersbergen natuursteen - Montpellier

Ook een nieuw type vloertegel is de natuursteen vloer Montpellier. Deze vloertegel met zacht beige-grijze kleurtinten is verkrijgbaar in verschillende bewerkingen en maten. Een schitterend vloer voor binnen, want de tegels zijn niet geschikt voor buiten op het terras. 

Fez vloertegel

Kersbergen natuursteen vloer Fez vloertegels #kersbergen #natuursteen #interieur

Kersbergen natuursteen - Fez

Het type Fez grijs is een harde Marokkaanse kalksteen vloer die verkrijgbaar is in verschillende maatvoeringen en bewerkingen. Het voordeel van deze vloertegel is dat deze ook buiten toegepast kan worden. De Fez grijs heeft een zachte grijze uitstraling en toont wat ‘vriendelijker’ dan de harde grijstinten van bijvoorbeeld Belgisch hardsteen.

Keuken met Kersbergen natuursteen vloer Fez vloertegels #kersbergen #natuursteen #interieur

Benieuwd wat de moelijkheden voor jou zijn? Alle nieuwe type vloeren met grijstinten zijn bij Kersbergen in de showroom te bezichtigen. Maak een afspraak met de medewerkers van Kersbergen om je te laten adviseren over de mogelijkheden. Vraag hier alvast de brochure aan.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen