Unica Vloeren - Meer van het merk Unica Vloeren

Product in beeld 10 Nieuws 2 Dealers 1

Unica Gietvloer PU Unicolor

Unica Gietvloer PU Unicolor hebben goede reinigingseigenschappen en een hoge slijtvastheid. Deze zijn leverbaar in een tweetal verschillende uitvoeringen. De vloer is slechts 2/3 m... meer »

Unica Troffelvloer Deco U

Voor ruimtes met een intensief gebruik, waarbij een decoratieve uitstraling gewenst of vereist is, is de Unica Troffelvloer Deco U zeer geschikt. Deze compacte mortel is opgebouwd ... meer »

Unica Marmerstone vloer

De Unica Marmerstone vloer is door het fraaie uiterlijk perfect voor woningen en bedrijfsruimtes met een decoratief karakter. De Unica Marmerstone vloer bestaat uit speciaal gesele... meer »

Unica Grindvloer Ultimo

Unica Grindvloer Ultimo is gebonden met een hoogwaardig, transparant en oplosmiddelvrij epoxy bindmiddel met hoge UV-weerstand. Speciale additieven verbeteren de sterkte van de vlo... meer »

Unica troffelvloeren badkamer

De Unica Troffelvloeren zijn zeer robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De fijnkorrelige structuur van de vloer wordt dichtgezet met een transparante toplaag. Zo ontstaat een... meer »

Unica Gietvloer White

Unica Vloeren zijn leverbaar in een tweetal verschillende uitvoeringen. De vloer is slechts 2/3 mm dik en kan dankzij de unieke product eigenschappen volgens de wensen van elke opd... meer »

Unica Gietvloeren

Unica Gietvloeren is leverbaar in een tweetal verschillende uitvoeringen.. De vloer is slechts 2/3 mm dik en kan dankzij de unieke producteigenschappen volgens de wensen van elke o... meer »

Unica Marmerstone

Unica Marmerstone bestaat uit speciaal geselecteerde marmersoorten en een transparant oplosmiddelvrij bindmiddel. Het marmer komt rechtstreeks uit de natuur en wordt gemaakt van gr... meer »

Unica Grindvloer

Unica Grindvloer is niet krasgevoelig, is veilig stroef en zorgt voor een prettiger akoestiek dan andere harde vloeren. Bovendien is een Unica grindtapijt bijzonder duurzaam en bez... meer »

Unica Troffelvloeren

De troffelvloeren worden toegepast in verschillende ruimtes waar grote belasting te verwachten is zoals bijvoorbeeld winkels, horeca, kantines en toiletgroepen. De vloer is ook bij... meer »