pinterest

Gebruik een beurstapijt als aanvulling voor jouw beursstand

Eén van de beste manieren om met je klanten in contact te komen is via beurzen en exposities. Maar tijdens zo’n beurs moet je met jouw stand als het ware concurreren tegen stands van andere merken. Hierbij is het natuurlijk van belang dat je opvalt tussen de concurrenten. Een beurstapijt is hier een uitstekend middel voor. Via een beurstapijt kan je ervoor zorgen dat jij degene bent die er tussenuit springt.

Vergroot je imago met een beurstapijt 

Een beurstapijt kan perfect als communicatiemiddel dienen. Zo kan je aantrekkelijke communicatieboodschappen op het tapijt laten drukken, waarmee je je klanten naar je stand lokt. Ook is het mogelijk om jouw imago en branding te vergroten. Beurstapijten zijn namelijk in allerlei kleuren te verkrijgen. Bovendien is jouw logo er simpel op te drukken. Er zijn dus genoeg manieren om een beurstapijt aan te laten sluiten op de waarden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. 

Wees creatief met beurstapijt, zet in op beleving

Beleving is het sleutelwoord van marketing in de laatste jaren. Met een unieke beleving kan je de klant snel voor je merk winnen. Een beurstapijt kan daar een belangrijke rol in spelen. Met een tapijt kan je bijvoorbeeld een route uitstippelen voor je bezoekers aan je stand. Langs deze route kunnen ze jouw experience beleven. Bovendien nodigt het gekleurde tapijt bezoekers uit om een kijkje te gaan nemen. 

Soorten beurstapijt, voor ieder wat wils

Beurstapijten zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Gangbare kleuren als rood, geel, zwart, wit, grijs zijn allen verkrijgbaar. Ook andere kleuren zijn verkrijgbaar. Dit zijn egale kleuren en daardoor relatief ‘simpel’. Naast de gangbare kleuren kan je ook kiezen uit speciale kleuren. Denk hierbij aan neon geel-groen, paars of turquoise. Andere opties zijn er in de vorm van patronen: vinyl, glitter, ‘water’. Een andere interessante optie kan een kunstgras-tapijt zijn. 

Maatwerk voor je beurstapijt

Heb je speciale behoeften voor een tapijt? Maak je vooral geen zorgen. De bedrijven die tapijten leveren zijn enorm flexibel en denken graag mee in een geschikte oplossing voor jouw wensen. Bij de meeste tapijt-bedrijven voor beurzen kan je met al je maatwerk terecht. Dat is handig, want dan weet je zeker dat je krijgt wat je nodig hebt. 

Wat kost een beurstapijt?

Beurstapijten zijn te koop, maar ook te huur. Bedenk van tevoren goed of je van plan bent om je tapijt één of meerdere keren te gebruiken. Wil je eerst kijken of een stand bij een beurs een geschikt marketingkanaal is? Kies er dan voor om een beurstapijt te huren. Pas zodra je zeker weet dat je een tapijt meerdere keren gaat gebruiken, kan je overgaan tot de aanschaf van zo’n tapijt. Belangrijk om te weten is dat de aanschaf van een beurstapijt vaak op offertebasis gaat. Dit komt omdat elk bedrijf andere wensen en behoeften heeft in het soort tapijt dat ze willen. Tot slot, om een indicatie van de prijs te geven: voor een simpel beurstapijt met een effen kleur betaal je rond de €4,00 tot €6,00 per vierkante meter. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen