De beste combinatie voor vloer en wand in je badkamer

Iedereen maakt elke dag gebruik van de badkamer. Het is dan ook fijn als deze er naar wens uitziet. Om optimaal van je badkamer te kunnen genieten, is het belangrijk dat er een goede basis gelegd is. Dit kun je voor elkaar krijgen door uitgebreid de tijd te nemen voor de vloeren die je wilt hebben en de tegels die daar het beste bij passen. Als je dat gedaan hebt, dan is het enkel nog een kwestie van de meubels die geplaatst moeten worden. Wil jij weten wat de beste combinaties van vloeren en wanden zijn? Dat komt dan helemaal goed uit, want in dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Lees snel verder!

Kleine badkamer

Heb jij een badkamer van een wat kleiner formaat? Dan kun je er gelukkig voor zorgen dat je de badkamer groot kunt laten ogen. Dit kun je het beste doen door tegels te kiezen van een groot formaat. Hiermee creëer je dus ruimtelijkheid. Het is echter wel belangrijk de formaat van alle tegels goed in balans zijn. Wil je toch liever willen spelen met tegels van verschillende formaten? Dan is het belangrijk dat je let op welke tinten je met elkaar combineert. Zo kun je ervoor zorgen dat de ruimte er niet rommelig uitziet. Tevens kun je toch nog het idee creëren dat je ruimte groter is dan het in werkelijkheid is. Als je toch voor tegels van een groot formaat kiest? Dan kun je de tegels van de vloeren als de wanden het beste in dezelfde kleur kiezen. Wij raden de kleuren grijs, taupe of crème aan. Deze kleuren kun je namelijk met elkaar combineren. 

Grote badkamer

Voor een grote badkamer maakt het minder uit welk type formaat tegels je uitkiest. Je kunt gerust keuzes maken op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt bij een grote badkamers zelfs kiezen voor tegels met een houtlook. Deze kun je combineren met witte of gebroken witte matte tegels. Uiteraard kun je ook een keuze maken uit de andere neutrale tinten. Dit kun je dan combineren met een moderne douchewand. Je kunt ervoor kiezen om een glazen douchewand te plaatsten. Hiermee kun je alsnog het geheel van alle tegels zien terwijl je voorkomt dat het water de badkamer instroomt. 

Kortom, kun je bij een kleine badkamer het beste kiezen voor grote tegels. Hiermee kun je de badkamer net wat ruimtelijker maken. Je kunt het beste kiezen voor grijze, taupe of creme tinten. In een grote badkamer kun je zelfs kiezen voor tegels met een houtlook. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen