pinterest
Warme vinyl vloeren

Warme vinyl vloeren

Dankzij hun uitstekende warmte-isolerende eigenschappen voelen de Moduleo vinylvloeren warm aan. Ze kunnen dan ook perfect met vloerverwarming worden gecombineerd en zorgen iedere wintermorgen opnieuw voor een aangenaam gevoel bij het opstaan. Ook lekker comfortabel tijdens het thuiswerken.

Het gemak van een vinyl vloer

De hoogwaardige, modulaire luxe vinyl vloeren van Moduleo - ook LVT genoemd (Luxury Vinyl Tiles) -  zijn er in planken of tegels. Deze zien er met hun levensechte textuur erg realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen, door te klikken of te verlijmen, zonder breekwerk dus.
De vloer is aangenaam en voelt warm aan, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

FotoWarme vinyl vloeren

Creatieve mogelijkheden

Naast deze praktisch eigenschappen zullen vooral de creatieve mogelijkheden je overtuigen en inspireren. Met het nieuwe Moods concept van Moduleo kan iedereen een persoonlijke stempel op de vloer drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door de vinyvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in ieder interieur voor een mooie vloeroplossing zorgen. Bekijk hier meer voorbeelden van legpatronen.

FotoWarme vinyl vloeren
Een strak visgraatpatroon of liever contrastrijke zeshoeken met meerdere houtsoorten of speelse driehoeken? Met de nieuwe geometrische formaten van Moods wil Moduleo consumenten inspireren om een unieke en individuele vloer te creëren. Bekijk hier meer voorbeelden van vinyl visgraat-vloeren.

FotoWarme vinyl vloeren 

Ga naar de Moduleo Moods room visualiser via modeuleomoods

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen