pinterest
Moderne interpretatie van de visgraat vloer

Moderne interpretatie van de visgraat vloer

Met de Moods vinyl vloeren collectie van Moduleo kan je tot in detail kiezen hoe je vloer eruit komt te zien. Daardoor is ook een moderne visgraatvloer binnen handbereik. Stijlvol, met een realistische 'look' en bestand tegen krassen of vlekken.

Elegante visgraat vloeren

FotoModerne interpretatie van de visgraat vloer

Moduleo maakt dit mogelijk door de luxe vinylvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten, die onderling te combineren zijn. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in ieder interieur voor een mooie vloeroplossing zorgen. Een voorbeeld is het Herringbone slim patroon. Dit geeft het archetypische visgraat patroon een moderne elegantie, het verlengde effect van de smalle plank zorgt voor een stijlvolle look die ideaal is voor grote ruimten en oppervlakken.

FotoModerne interpretatie van de visgraat vloer

Deze vloer is eveneens in drie speciale decoratieve opties leverbaar die tweekleurige tinten combineren voor een intrigerend spel tussen contrasterend kleur en textuur die het interieur een verfijnde grafische touch verlenen.

FotoModerne interpretatie van de visgraat vloer 

De hoogwaardige, modulaire luxe vinylvloeren zien er met hun levensechte textuur erg realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen, door te klikken of te verlijmen, zonder breekwerk dus.

FotoModerne interpretatie van de visgraat vloer 

De vloer is aangenaam en voelt warm aan, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem. De vloeren bevatten tot 50 % gerecyclede materialen en zijn op hun beurt ook recyclebaar. Bij de ontwikkeling van elke nieuwe collectie staan zorg voor kwaliteit en milieu steeds centraal. Bekijk hier meer voorbeelden van patronen van Moduleo Moods....

Foto's: Moduleo

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen