Therdex vloeren in mooie steentinten met natuurgetrouwe uitstraling

De basis van ieder interieur begint bij de vloer: de ultieme sfeerbepaler die de ruimte het juiste karakter geeft. De PVC vloeren van Therdex zijn niet van echt te onderscheiden, of je nu kiest voor lange planken, een hongaarse punt, visgraat of juist steen. Vloeren met een natuurgetrouwe uitstraling en jarenlang comfort en gebruiksgemak.

Nieuwste Stone serie²

Therdex Stone 10051 - Unique collectie

De hele collectie heeft een passende embossing. Dat betekent dat de structuur zichtbaar en voelbaar aanwezig is, waardoor de vloeren niet van echt te onderscheiden zijn. Dat geldt niet alleen voor de mooie houten vloeren, maar ook zeker voor de tegels van de nieuwe Stone² collectie. Deze verbinden het interieur naadloos met het exterieur en brengen geborgenheid in huis. De nieuwe serie van Therdex bestaat uit vloeren in verschillende steentinten, die een prachtig optisch effect hebben.

Je kan kiezen uit drie dessins: de Graphic, Unique en Dynamic. Graphic bevat grafische vormen, wat zorgt voor een speels geheel. Dynamic onderscheidt zich door de dynamische kleurschakeringen van het dessin en unieke blokpatronen typeren de Unique collectie. De collectie heeft vier verschillende aardetinten.

Karakteristieke vloeren

Therdex Stone 10042 - Dynamic collectie 

De monochrome kleur en vervaagde vorm van de Stone serie maken de vloeren karakteristiek, bovendien zijn ze onderscheidend als het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen. Dat maakt deze vloeren populair onder architecten, designers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer. 

Therdex Stone 10031 - Graphic collectie 

Onderhoud 

Alle Therdex PVC vloeren bestaan uit vier lagen. De bovenste lagen beschermen de vloer tegen intensief gebruik, zijn krasbestendig en voorkomen streepvorming. Deze combinatie biedt een makkelijk onderhoudbare vloer; eenvoud en gemak.

Doe hier inspiratie op door binnen te kijken bij sfeervolle woonhuizen

Wil jij ook de kleuren en de natuurgetrouwheid van een Therdex PVC vloer ontdekken? Stalen kunnen geheel kosteloos en vrijblijvend besteld worden via de website Download onderstaand de brochure vol inspiratie en informatie of vraag een hard-copy aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Therdex PVC vloeren -
Therdex PVC vloeren
Therdex PVC vloeren -
Therdex PVC vloeren

Informatie aanvragen bij Therdex PVC vloeren

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen