Oersterke parketvloeren

Oersterke parketvloeren

Parketvloeren zijn oersterke vloeren met een warme uitstraling. Een topper voor je interieur! Ben je op zoek naar een betaalbare, rustieke parketvloer? Dan is het Meister PD 200 parket een aanrader.

Natuurlijke basis van het interieur

Alleen écht hout geeft die mooie en natuurlijke basis aan je huis en dat maakt parket de klassieker onder de vloerbedekkingen. Houd je van een landelijk- of Scandinavisch interieur? Het rustieke PD 200 parket van Meister past daar perfect bij door de authentieke structuur van de planken. De natuurlijke looks van het hout zoals de noesten, komen daardoor duidelijk naar voren. Door de mix van een aantrekkelijk kleurenpallet passen de rustieke vloeren ook heel mooi bij een modern interieur.  

Parketvloer PD200 van Meister #parketvloer #houtenvloer #interieur #meister #parket

Meister PD 200 parket

Oersterk

De PD 200 parketvloeren zijn ook oersterk. De planken zijn zeer sterk bestand tegen vallende voorwerpen door de 2,5mm edele toplaag en HDF tussenlaag. Een ideale vloer om met hoge hakken over te lopen, met een minimaal risico om hiervan de gebruikssporen in de parketvloer te zien. Hoe fijn is dat!

Parketvloer PD200 van Meister #parketvloer #houtenvloer #interieur #meister #parket

Trapbekleding

De mogelijkheid bestaat ook om de trap volledig af te werken met de bijpassende PD 200 trapprofielen. Zo zorg je voor een harmonieus geheel met de woonruimte.
Het Masterclicplus clicsysteem zorgt ervoor dat deze parketvloer gemakkelijk geplaatst wordt, zowel zwevend als gelijmd. Je kan de parketplanken ook in de breedte leggen, waardoor je een smalle ruimte optisch breder laat lijken. Bezoek voor meer informatie over parket de website van Meister

MEISTER PD 200 parket is 100% made in Germany en is verkrijgbaar in 5 natuurgeoliede en 7 mat gelakte eiken varianten.

Bekijk hier meer voorbeelden van houten vloeren en vloeren met houtlook van Meister

Brochure over Oersterke parketvloeren aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP