pinterest
MEISTER Parket PD 400 Cottage

MEISTER Parket PD 400 Cottage

Voor wie houdt van kwaliteitsvolle en inspirerende parketvloeren, is de premium parketcollectie PD 400 een echte aanrader. Imponerende parketvloeren met een lengte van 220cm en een breedte van 18cm laten iedere woonruimte groter lijken. De langse v-voeg zorgt bovendien voor een elegant en subtiel effect van de robuuste MEISTER Longlife parketplanken.
MEISTER is zo overtuigd van de kwaliteit van zijn Longlife parket dat u er bovendien een Longlife-garantie op krijgt en dit voor een vloer die enorm onderhoudsvriendelijk is en zodoende nog jaren plezier aan kan beleven.

De vernieuwende „colourful grey“ en „pure“ parketvloeren spelen enerzijds in op de actuele grijstrends in parketvloeren en anderzijds op het authentieke waarbij consumenten vooral op zoek gaan naar de look van een ruwe onbehandelde parketvloer, maar met het gebruiksgemak van een UV-geoliede parketvloer.
Voor wie het graag iets ruwer heeft, is de eiken canyon gestoomd beslist een aanrader, een karaktervolle gestoomde gebarsten parketvloer die perfect tot uiting komt in een landhuis woonstijl.
Of u nu een eerder een voorkeur heeft voor een modern of landhuis woonstijl, het PD 400 Cottage gamma heeft voor iedere stijl een passende vloer.

Een opvallende highlight binnen de PD 400 Cottage collectie zijn de 5 hoogwaardig gelakte hoogglansvloeren.
Deze collectie bestaat voornamelijk uit harmonisch gelakte hoogglansvloeren maar bevat tevens een zeer rustieke gebarsten eiken canyon hoogglansvloer, die met zijn ruwe karakter een nieuwe dimensie geeft aan dit type vloer – kortom een echte trendsetter.

Foto 1: MEISTER PD 400 Cottage eiken harmonisch leemgrijs licht 8234
geborsteld
Foto 2: MEISTER PD 400 Cottage eiken canyon gestoomd 8301 geborsteld
Foto 3: MEISTER PD 400 Cottage eiken levendig kerngerookt 8303 geborsteld

Breedte 18
Diepte 220
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen