pinterest
MEISTER Longlife parket PQ 500

MEISTER Longlife parket PQ 500

Deze vernieuwende parketcollectie van Meister bestaat uit vierkante MEISTER PQ 500 parkettegels. De vloer heeft een geplankte optiek met daar bovenop open voegen om de vloer een rustiek karakter te geven. Deze klassieke techniek om parket te leggen, was vroeger slechts mogelijk in klein formaat. Nu is het samengesteld uit verschillende parketbreedtes.

Geheel natuurlijk, mooi warm, zeer duurzaam en extreem aantrekkelijk – allemaal kenmerken van parket. De klassieker onder de vloerbedekkingen brengt met echt hout sfeer in elke woonruimte. De parketvloeren in hedendaags ´eiken country geplankt´ en in trendkleuren als ´pure´ en ´zilvergrijs´ trekken beslist de aandacht in deze vernieuwende parketcollectie van MEISTER.

Longlife-parket is uiterst robuust en zeer belastbaar. Daarvoor zorgt een extreem vormstabiele en hoogwaardige tussenlaag van HDF (HDF = High Densitiy Fiberboard = sterk verdichte vezelplaat). Deze stabiliseert het oppervlak en maakt deze grotendeels ongevoelig voor vervorming door druk.

Parket op vloerverwarming? Voor Longlife-parket geen probleem want het geleidt de warmte van een warmwater-vloerverwarming snel en zonder veel energieverlies naar de oppervlakte.

Foto: MEISTER PQ 500 eiken country pure 8271 / geplankt geborsteld

Breedte 48,5
Diepte 48,5
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen