Meister - Meer van het merk Meister

Product in beeld 28 Nieuws 10 Dealers 22

Meister Linoleumvloer

De linoleumvloer van Meister is door en door een natuurproduct, absoluut belastbaar en met zijn moderne kleuren absoluut trendy. En het beste is: hij is ook bestand tegen de dageli... meer »

Meister Nadura vierkante tegels

Nieuw in de Nadura collectie is het vierkante tegelformaat in acht verschillende kleuren, waaronder zijdegrijs, platinagrijs, betongrijs (foto) en antraciet. Nadura is een vloerbed... meer »

Meister Lindura houten vloeren

Het Lindura houten vloeren assortiment van Meister wordt in verschillende richtingen uitgebreid. Een nieuwe matte lak maakt het reinigen nog gemakkelijker. Naast de rustiek uitvoer... meer »

Meister Longlife parket Residence

In het Longlife parket Residence van Meister zijn alle strookformaten van Meister terug te vinden. Naast het al vertrouwde PS 400 en PS 300, die werden aangevuld met nieuwe kleuren... meer »

Meister Kurkvloer Classic

Kurkvloer Classic van Meister is goed voor de gewrichten, zacht en warm voor de voeten en heerlijk huiselijk. Ook wat schoonmaken betreft hoeft u zich niet druk te maken: het gelak... meer »

Meister Kurkvloer Puro

Meister Kurkvloer Puro is door de natuur geïnspireerd en tijdloos fraai. Een spreekwoordelijk echt wooncomfort biedt de kurkvloer Puro. Zijn enorme elasticiteit is prettig voo... meer »

Meister PVC Designvloer Tecara DD 350

Designvloer Tecara van Meister is geheel vrij van PVC en schadelijke weekmakers en is daardoor het gezonde alternatief voor vinyl. Het bijzondere is naast dit gezondheidsaspect de ... meer »

Meister Designvloer Classic

De designvloer Classic van MEISTER is warm voor de voeten en gemakkelijk te reinigen en daarom niet alleen voor de kinderkamer een goede keuze. De bijzonder dunne vloerbedekking &n... meer »

Meister Silent Touch designvloeren

De Meister Silent Touch designvloeren zijn een innovatie op het gebied van clic PVC vloeren. Deze soepele 5mm designvloer in lang plankenformaat heeft een zeker clicsysteem bij tem... meer »

MEISTER Lindura houten vloeren

De vernieuwende houten vloerencollectie Lindura bestaat uit lange brede planken met een vintage-look. Houten toplagen worden in combinatie met de extreem harde woodpowder technolog... meer »

MEISTER NADURA vloeren

Nadura laminaatvloeren van Meister zijn gebaseerd op wood-powder technologie, een innovatieve, natuurlijke materiaalmix van houtvezels, minerale stoffen kleurstoffen en additieven.... meer »

MEISTER designvloer DD 350 S

De Meister DD 350 S designvloer is het gezonde alternatief voor de gebruikelijke pvc-vloeren. Deze designvloer bestaat uit een Puretec®-oppervlak, een 100% pvc-vrije, geurneutr... meer »

MEISTER Longlife parket aan de wand

Alle 13 mm dikke Meister parketvloeren kunnen dankzij een uiterst handig railsysteem met clipsen aan de wand worden geinstalleerd. Dit sluit mooi aan bij de huidige interieurtrend ... meer »

MEISTER Longlife parket PQ 500

Deze vernieuwende parketcollectie van Meister bestaat uit vierkante MEISTER PQ 500 parkettegels. De vloer heeft een geplankte optiek met daar bovenop open voegen om de vloer een ru... meer »

MEISTER Longlife parket PC 400 Style

MEISTER PC 400 Style is een vernieuwende parketcollectie waarbij de lamellen in verschillende breedtes gecombineerd worden tot 1 robuuste plank, bewust gecreëerde fijne spleet... meer »

MEISTER Longlife parket PC 400 Style 3D

De MEISTER PC 400 Style 3D parketvloeren zijn wereldwijd enig in hun soort. De unieke driedimensionale optiek, gecombineerd met stevig geborsteld parket maakt van deze vloer een ab... meer »

MEISTER Longlife parket PS 300

MEISTER Longlife parket PS 300 is een smalle compacte parketvloer, die met haar rondomplopende v-voeg het elegante karakter van deze parketplank benadrukt. De collectie bestaat ui... meer »

MEISTER Longlife parket PD 450

De MEISTER Longlife PD 450 parketcollectie bestaat uit 6 harmonisch robuuste parketvloeren met een totale lengte van 2,4m. Opvallend aan deze collectie is dat alle parketvloeren be... meer »

MEISTER Parket PD 400 Cottage

Voor wie houdt van kwaliteitsvolle en inspirerende parketvloeren, is de premium parketcollectie PD 400 een echte aanrader. Imponerende parketvloeren met een lengte van 220cm en een... meer »

MEISTER XXL laminaat LD 400

MEISTER - in de markt beter bekend als 'de specialist van de lange planken' -  heeft met de royale kasteelplanken laminaatcollectie LD 400 in XXL-formaat een bijzondere vloer ... meer »

MEISTER Laminaat LD 300I25 Melango

Voor interieurliefhebbers die het graag iets breder willen hebben in hun woonruimte, heeft MEISTER de LD 300/25 Melango collectie ontwikkeld. Een prachtige laminaatcollectie bestaa... meer »

MEISTER Laminaat LD 300I20 Melango

Met zijn 2 meter lange planken en een breedte van 20,5cm blijft de MEISTER Melango laminaatvloer een absolute topper in zijn klasse. Het gevoel van ruimte wordt niet alleen door de... meer »

MEISTER Laminaat LS 300

Een smalle en zeer elegante laminaatplank die met haar subtiele v-voeg aan de 4 zijden het verfijnde karakter van de laminaatvloer extra in de verf zet. De 14 decoren uit de LS 300... meer »

MEISTER Laminaat LD 200

Geef meer uitstraling aan uw interieur met de MEISTER LD 200 laminaatvloeren. De langse v-voeg kan je kamer breder of langer doen lijken al naargelang de richting van de laminaatpl... meer »

MEISTER laminaatvloeren

Bij de verschillende moderne collecties laminaatvloeren van Meister blijft de landhuisstijl in al zijn facetten staan. Lange, brede formaten zijn de trend – geheel in de zin ... meer »

Meister Longlife-parket® vloeren

Wie beweert dat een parket vloer klassiek en 'braaf' moet zijn? Met de Longlife-parket®-collecties van het merk MEISTER bewijst MeisterWerke het tegendeel en overtuigt met fris... meer »

MEISTER Longlife parket - wandpaneel

Alsof het nog niet genoeg is dat de parketplanken van MEISTER op de grond een goed figuur slaan – nu zoekt het Longlife-parket® het ook nog letterlijk hogerop: met de han... meer »

Meister Lamelparket Landhuisdeel PD 550 Eiken levendig wit 8135

Lange planken zorgen sinds jaar en dag voor een grootse en edele ruimtelijke uitstraling. In gelegde vorm onderstreept onze parketvloer PD 550 dit op indrukwekkende wijze: met me... meer »